3 muške osobine koje ukazuju da nije “partner na duge staze”

Kada ste na početku veze sve izgleda idilično. Međutim, kako vrijeme prolazi vaš partner polako može postati fatalan po vas i svjesno, ili nesvjesno može vas povrijediti. Kako ne biste bile povrijeđene, otkrijte koje osobine od početka ukazuju na njegove mane.

Prebrzo ste se zbližili
Tek ste se upoznali, a on već želi da zna svaki detalj vašeg života, od toga kakva si bila kao djevojčica, do toga zašto si raskinula posljednju vezu. To nikako ne znači i da je iskreno zainteresovan za vas, a najbolje ga odaje tempo kojim dijeli sa vama svoju intimu. Ako vas samo propituje, a o sebi ne govori ništa ili jako malo, onda tu nešto nikako ne štima.

Govori jedno, radi drugo
Ako njegova djela ne prate riječi, to je jasan znak da mu ne možete vjerovati. Ova osobina, jedna je od onih koja nas vrlo često razočara. Zato, ako je kod svog partnera uočite već na početku, možda je bolje da na vrijeme odustanete.

Nepredvidiv je
Prvo vas je obasipao komplimentima, a onda dva dana nije odgovorio na vaše poruke i pozive? Takvo ponašanje odlikuje muškarca na kojeg se ne možete osloniti i koji nije pouzdan kao partner jer ima velike šanse da vas povrijedi na razne načine.

(Ljepota i zdravlje)