3 SNA KOJA NAJAVLJUJU SKORI DOLAZAK PRAVE LJUBAVI U VAŠ ŽIVOT: Obratite pažnju na skrivene detalje

Možda je srodna duša na korak od vas.

Proleće budi najlepše emocije, pa oni koji su bez emotivnog partnera priželjkuju da im se dogodi ljubav. Snovi mogu da najave različite događaje, i lepe i ružne, a i da li ćete najzad sresti svoju idealnu polovinu.

LUTKA

Lutke su na javi sinonim za igru, bezbrižnost i razonodu, i asocijacija ne iskrene, detinje emocije. Retko se javljaju u snovima, ali ako sanjate da nekom poklanjate lutku, to je najava skorog dolaska prave ljubavi u vaš život.

Snovi o posteljini su česti i popularni među ljudima. Bela posteljina je najpopularniji san i simbolizuje mir i harmoniju. Ovakvi snovi  pokazuju da ste spremni za novu romansu i da zapravo jedva čekate razvoj novih, ljubavnih emocija u vama. Ako su beli čaršavi čisti, toznačiti da ćete imati puno sreće u ljubavi

Ako sanjate gustu šumu iz koje na kraju pronalazite izlaz to je najava skorog dolaska srodne duše u vaš život. Ovaja san otkriva da ste spremni za ozbiljnu vezu. Ako sanjate da ste zalutali u šumi to ukazuje da još nije pravo vreme da ljubav uđe u vaš život.