3 tajne duge veze koje možete naučiti od Francuskinja

Održavanje zdrave veze uopšte nije jednostavno, a uvijek je važno imati strpljenja i volje. Donosimo vam četiri savjeta kojih se Francuskinje pridržavaju kako se ljubavna iskra ne bi zagasila.

1. Fokusirajte se jedno na drugo
Ovo je teško postići svakodnevno, ali vrlo je važno odvojiti neko vrijeme samo za vas dvoje. Posao, brige, obaveze, djeca, prijatelji i porodica mogu pričekati barem sat vremena. Jer ako ne možete posvetiti to malo vremena jedno drugom, vaša iskra će polako početi da se gasi.

2. Otputujte zajedno
Razbijte dugogodišnju rutinu putovanjem ili odmorom. Samo vas dvoje, pa makar to bilo i za vikend. Lokacija nije toliko bitna, koliko je bitno da vas dvoje budete sami i da se prisjetite zašto ste se zaljubili i odlučili zajedno provesti ostatak života.

3. Ne zanemarujte ulogu donjeg veša
Francuskinje su svjetski poznate po svom stilu odijevanja i po tome što veliku važnost pridaju donjem vešu. Tako se u njihovim garderoberima uvijek nalazi nekoliko lijepih setova čipkastih grudnjaka i gaćica. Iako se ne čini toliko važnim, lijepo donje rublje ugodno je iznenađenje koje će partner uvijek primijetiti.
(Ljepota i zdravlje)