3 znaka da nesvjesno odbijate muškarce

Iako za vas možda nije problem da privučete muškarce, na kraju vas svaki ostavlja. Ovo vas može stvarno povrijediti, jer je to ipak neka vrsta odbijanja – a ko još voli da bude odbijen?

Iako je svima jasno da ne možete privući sve muškarce, istovremeno sigurno želite da se uvjerite da ne odbacujete dobre. Pa, pogledajte znakove koji pokazuju da možda nesvjesno to upravo i radite.
#1 Uzimate njegovu ulogu
Živimo u društvu u kojem su žene stvarno promijenile svoju tradicionalnu ulogu. Ovo je sjajno, ali kao rezultat, mnogi muškarci se sve više osjećaju manje “muški”. Međutim, muškarci će uvijek imati različite uloge u svijetu i u odnosima, a kada pokušate da preuzmete tu ulogu, odnos se približava kraju.

#2 Vi ste vaš najgori neprijatelj
Da li je to trauma iz djetinjstva ili prošlih veza, ali ne možete očekivati da partner ostane sa vama ako sami sebe sabotirate. Dobar čovjek vas neće ostaviti bez razloga. Iako je teško priznati da ste ponekad vi problem, važno je suočiti se s tim.

#3 Vaše reakcije su zapečatile vašu sudbinu
Da li su vam rekli da ste nesigurni, tražite previše i slično? Stvarno je bolno čuti ove riječi, uglavnom zato što vjerovatno mislite da niste takvi. Ali svi mi možemo dopustiti da nas savladaju emocije. Muškarci bukvalno razumiju reakcije žena. Čak i kada ne mislite tako, vaš partner će verovatno promijeniti svoje mišljenje o vama. Pokušajte da kontrolišete svoje reakcije i razmislite dobro prije nego što nešto kažete. Dobar muškarac će biti spreman da vas učini sretnom, ali ne možete to očekivati ako ne vratite istom mjerom.
(Ljepota i zdravlje)