36 BEBA OD JEDNOG MUŠKARCA: Žene mislile da je savršen, a onda su slučajno otkrile ZASTRAŠUJUĆU istinu

Spermom jednog kandidata iz banke sperme nastalo je najmanje 36 dece. Žene mislile da je savršen kandidat, pa otkrile strašnu istinu!


Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/Vasyl Dolmatov

Kada biraju kandidata iz banke sperme, žene žele da on bude što bolji, kako bi i dete nasledilo nešto od tih dobrih osobina. Kandidat pod brojem 9623 mnogima se učinio kao idealan – pametan je, ima IQ 160, radi na doktoratu, govori četiri strana jezika i liči na Toma Kruza.

Zbog svega navedenog, uopšte nije iznenađujuće da je baš on, tj. njegova sperma izabrana od strane mnoštva žena, te je tako nastalo najmanje 36 beba u periodu od 14 godina, u različitim državama.

Međutim, onda se sve preokrenulo kada se saznala istina o ovom kandidatu i žene ostavila u šoku!

Naime, zbog greške banke – ispostavilo se da nisu proverili donora – kasnije je utvrđeno da su svi podaci lažni, i što je još gore, da je reč o muškarcu koji nema završen fakultet, o doktoratu ni govora, ima poveliki dosije, a uz to i psihičke probleme!

Istina je počela da izlazi na videlo 2014. godine kada je banka greškom porukom otkrila ime i adresu donora grupi majki. Radoznale dame odmah su počele da istražuju i na svoje zaprepašćenje, na Internetu su našli njegova svedočenja o tome kako čuje glasove. Zatim su saznale da je bio hospitalizovan zbog mentalnih bolesti, kao i da je pokušavao da se ubije.

Pošto je ova užasna greška nastala krivicom banke sperme, jer nisu proverili kandidata, majke su podnele tužbu protiv banke i strahuju da su njihova deca nasledila sklonosti ka mentalnim bolestima.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.