5 hit frizura za jesen 2020: Dobrodošle šezdesete! (FOTO)

Brižit Bardo,

Kada se leto završi, mnoge žene se odlučuju da urade nešto sa kosom, malo zbog promene, a malo i zbog oporavka od letnjih vrelina, kada je kosa izložena štetnim faktorima poput UV zračenja.

kako je frizura izuzetno važan faktor za celokupan izgled, odluku o promeni ne treba donositi danas za sutra, pa je možda već sad idealno vreme da proverite kakve fizure će se nositi na jesen i odlučite koja je za vas najbolja. 

1. Slojevita šag frizura iz 70-ih

Frizura koja će prema rečima stručnjaka biti najpopularnija ove jeseni je verzija popularne frizure iz 70-ih koja uključuje šiške i slojevito ošišanu, pomalo razbarušenu kosu koja bez previše napora izgleda glamurozno.

Kombinacija pramenova koji uokviruju lice i slojevito ošišana kosa osiguravaju volumen. Takođe, ova frizura se lako održava.

Kejt Midlton uvek ima besprekornu kosu: Stilista slavnih otkrio u čemu je tajna njene savršene frizure!

2. Odvažne šiške

Jesen je sezona šiški, a u obzir dolaze one koje prekrivaju čelo i one na stranu. Najpopularnije će biti one u stilu zvezda ih 1960-ih poput Brižit Bardo. Te šiške, prema rečima stručnjaka, stoje svakom obliku lica.

3. Bob sa oštrim rezom


Naravno da ni ova jesen neće proći bez jedne od najpopularnijih frizura proteklih nekoliko godina. Veličanstveni bob uvek je tu, a verzija koja će se nositi ove jeseni je bob s oštrim rezom. Precizan rez i dužina do vilice biće veliki hit, ali sigurni smo da će i druge verzije boba imati svoje mesto među jesenjim frizurama.

Ove frizure dodaju i do 10 godina: 3 greške u stilizovanju kose zbog kojih izgledate starije! (FOTO)

4. Piksi

Ljubiteljke kratke kose i ove jeseni neće pogrešiti ako se odluče za piksi frizuru. Ako vam treba inspiracija, pogledajte kako je tu frizuru nosila retro ikona Mija Farou, a zahvaljujući slojevima volumen neće izostati ni kod ove frizure.

5. Klasična frizura do ključne kosti

Kosa ošišana na dužinu do ključne kosti koja uokviruje lice klasik je koji ostaje popularan i u nadolazećem razdoblju. Radi se o frizuri idealnoj za sve žene koje žele da imaju kraću, ali ne prekratku kosu. Ključ ove frizure je u njenoj jednostavnosti. Odlikuju je mekani krajevi i slojevi kojima se postiže volumen.

Najbolja domaća maska za kosu koju ćete ikada probati: Vraća sjaj i najoštećenijoj kosi i podstiče rast! (RECEPT)