5 modnih tajni uz pomoć kojih ćete iskoristiti svu njenu moć

Bilo koja nijansa ove boje privlači pažnju, a slavne lepotice su nam svojim primerom pokazale odlične trikove za nošenje zelene haljine.


Zelena boja važi za jednu od najomiljenijih kada je reč o ženskoj modi i nemoguće je odabrati bilo koju njenu nijansu, a ne privući pažnju. Ipak, postoje neke sitnice koje će vam pomoći da još bolje iskoristite njen potencijal.

Odaberite ultraefektnu boju

Na crvenom tepihu pre jedne gala večeri u Los Anđelesu 2014. godine, Teri Hačer pojavila se u haljini sedefastog sjaja i ostavila snažan utisak. Otkrila je svoja besprekorno izvajana ramena, pokazala uzak struk i s razlogom bila zvezda večeri! Ipak, ona nije jedina koja se opredelila za ovako upečatljivu nijansu, a evo koje su još jednako efektne.

Kombinujte idealnu nijansu sa strateškim izrezima


Rejčel Mekadams bila je jedna od najbolje odevenih slavnih dama na prošlogodišnjoj dodeli Oskara. Razlog: zagasitozelena haljina koja odlično izgleda uz njenu plavu kosu. Sjajan dodatak su upečatljiv šlic, gola leđa i činjenica da tkanina prekriva grudi sve do vrata.

Izaberite zelenu haljinu s printom


Budući da je zelena boja toliko efektna, ona je odlična i kao pozadina za interesantan print. S obzirom na to da je zelena boja ovako privlačna, dovoljan je veoma jednostavan dezen, kakav je Ema Stoun odabrala 2012. godine.

Razbijte monotoniju crnim detaljima


Šarliz Teron, kraljica look-a za crveni tepih, ponela je 2012. godine haljinu o kojoj se dugo pisalo — jednostavnu formalnu toaletu čiji su porubi crvne boje, baš kao i bočni delovi.

Svetli tonovi + šljokice


Tamnozelena haljina sa šljokicama bi već bila previše, ali bledozelena nijansa u kombinaciji sa zlatom daje sjajan rezultat. Niki Rid je upravo to pokazala na premijeri filma “Sumrak” 2011. godine.

( Glossy )