5 savjeta kako da izgradite sopstveni stil

Jedna od najvećih ljubavi svake žene, definitivno je moda. Međutim, kako da se pronađete i izgradite u moru stilova i trendova, koji se svakodnevno okreću oko vas, definitivno može biti pravo pitanje, zato smo danas riješili da vas navedemo na pravi put, kako biste uz par jednostavnih savjeta izgradili autentičan stil, koji će oslikavati vaš karakter gdje god da krenete.

Donosimo vam niz modnih savjeta za bazne outfite, koje ćete sitnicama jednostavno unaprijediti i pretvoriti ih u nešto što predstavlja samo vas.
1. Dobra crna suknja je neophodna
Za sofisticiran izgled u svakoj prilici potreban vam je klasičan komad, koji se savršeno kombinuje, kako uz bijelu majicu, tako i uz košulje i romantične bluze. Bilo da je riječ o pencil, plisiranoj, ili midi varijanti, suknja je savršena baza za mnogo outfita, a uz to, odaberite crnu boju, koja definitivno pristaje uz sve i daje vam prostora da ovaj komad nosite na bezbroj načina.

2. Ne obazirite se na trendove Trendovi su ok samo kada vam se dopadaju, ali ukoliko ste jedna od onih žena, koja ne voli aktuelne trendove i najbolje se osjeća u klasičnim komadima, to je sasvim uredu, jer klasici nikad ne izlaze iz mode!

3. Upoznajte svoje tijelo
Kada gradite svoj stil, veoma je važno da upoznate svoje tijelo i odlučite o tome šta vam najbolje stoji. Nema potrebe da kupujete garderobu, koju nikada nećete obući, samo zato što vam ništa ne stoji onako kako ste zamislili. Detaljno upoznajte svoje tijelo i odijevajte se tako da na suptilan način istaknete sve ono što je na vama najljepše.
4. Poenta je da se dobro osjećate
Kada kupujete odjeću, najvažniji kriterij je da se osjećate udobno, da uživate u onome što nosite i da vas tokom dana ništa ne steže i ne ometa. Kada se osjećate prijatno u odjeći koju nosite to se vidi i na vašem stavu i na držanju, što je vjerujte, više od pola savršenog outfita.

5. Odvojite novac za klasične komade
Nema potrebe da dajete novac za trendi odjeću, koja već sljedeće sezone neće biti popularna, ali ako sebi želite da priuštite neki luksuzni komad, onda investirajte u dobru staru klasiku, koja će zauvijek ostati in!
(Ljepota i zdravlje)