5 tipova muškaraca s kojima ne treba da žurite u krevet

Ako padnete u iskušenje da odete u krevet sa nekim od ovih muškaraca, ne žurite. Postoji šansa da ćete, čak i ako sve bude super, u nekom trenutku zažaliti zbog toga!

Tip #1: Muškarac kojeg ste upravo upoznali u klubu
U polumraku, uz glasnu muziku, može vam se učiniti da je pred vama princ iz bajke. Ali, mladić koji vam pošalje piće, a onda priđe da se upoznate, smije se vašim šalama i duhovitosti sipa kao iz rukava, sutra, na “dnevnom svjetlu” može ostaviti sasvim drugačiji utisak. To što vam se dopada nije razlog da to veče završite se*som. Dovoljno je da mu, za početak, date broj telefona, a zatim sačekajte da vidite kako će se stvari razvijati.
Tip #2: Kolega sa posla
Čak i ako imate utisak da je kolega koji vam se dopada najbolji, najpristojniji, najšarmantniji čovjek kojeg ste ikada upoznali, možda je ipak bolje da prikočite. Ako se niste zaljubili, već je u pitanju samo fizička privlačnost, poslije se*sa zajednički trenuci dok pravite kafu i pomalo flertujete, kojima ste se toliko radovali, pretvoriće se u momente ispunjene neprijatnim ćutanjem. Ako ste se zaljubili, samo naprijed, naravno.

Tip #3: Bivši partner
Poslije raskida nema više nikakvog razloga da ikada više odete u krevet sa bivšim. Ako više nije vrijedan “titule” partnera, onda se svakako ne “kvalifikuje” za ljubavnika, zar ne?
Tip #4: Seksi, slobodan prijatelj (iz djetinjstva, sa fakulteta…)
Divan je, zgodan i uvijek je tu za vas… Postoje dva moguća scenarija: ili ćete u jednom trenutku shvatiti da je prijateljstvo preraslo u ljubav, u kojem će slučaju se*s biti prirodna stvar, kao i u svakoj vezi, ili ćete u trenutku “slabosti” završiti u krevetu, a onda se kajati što ste upropastili dragocjeno prijateljstvo…

Tip #5: Onaj za kojeg ste svjesni da nije dobar za vas
Ali vam kroz glavu prođe “promijeniće se”. Neće. Toliko je jednostavno.
Ima situacija u kojima je bolje obuzdati strasti, bar na neko vrijeme, dok ne budete sigurni šta zaista želite. Mada… ponekad i ljubavi za cijeli život počnu se*som za jednu noć…
(Ljepota i zdravlje)