5 trendova kojima je ovih dana kraljica Ranija od Jordana bacila modni svet pod svoje štikle

Kako izgledati spektakularno u svakoj prilici? Evo recepta Ranije el Abulah

Jordanska kraljica Ranija svojim gotovo svakim pojavljivanjem dokazuje da je modne lekcije savladala s najvećim ocenama i da se s pravom nalazi na listi najbolje obučenih dama s kraljevskih dvorova, piše Stil.


Lepa Ranija i ne odustaje od svojih osnovnih stilskih odlika – spojiti ženstvene starinske komade, ali tako da celokupna kombinacija izgleda moderno i veoma inspirativno. Ona prati modu, voli skupe krpice ali kao što znamo, to nije uvek dovoljno da se izgleda sjajno stilizovano.

Donosimo vam nekoliko skorašnjih fotografija koje nam jasno pokazuju koje je to trendove ove godine prigrlila prelepa kraljica Ranija od Jordana.

1. Etno detalji

Pre samo nekoliko dana kraljica Ranija je sa svojim suprugom u Amanu došla na proslavu 74. godišnjice od proglašenja nezavisnosti, a za tu priliku obukla je dugačku belu haljinu sa kobalt plavim etno vezom. Etno detalji su i ove godine veliki modni trend, pa odaberite za ovu sezonu haljinu maksi ili mini varijatnu ili košulju u ovom stilu, nećete pogrešiti.

2. Safari

Kraljica Ranija nikad nije zapostavila safari stil – kao svaka modna vladarka ona zna da je on neprolazan. Njena izvedba ovom prilikom premašuje sve prethodne. Savršen kroj kulote pantalona i sakoa na dvoredno kopčanje, lepa kraljica je upotpunila bež salonkama od prevrnute kože na srednju štiklu. Mačkaste sunčane naočare su detalj koji takođe ne možemo a da ne primetimo, a takođe su jedan od neprolaznih komada koji svakako možete da pazarite i da budete sigurni da će vas služiti dugo vremena.

3. Bela haljina

Jedan od vodećih trendova sezone je sigurno bela haljina. Kraljica Ranija zna da sa jednim ovako jednostavnim modelom koji prati liniju tela može da izgleda šik u svakoj prilici. Kaiš oko struka je sjajan detalj kojim je zgodna kraljica naglasila svoj tanak struk ali i stilizovala ovu jednostavnu haljinu.

4. Crno od glave do pete

Iako nisu sve žene ljubitelji crne boje, kraljica Ranija je ovog puta uspela da izgleda jako moderno u crnom od glave do pete. Strukirani sako neobičnog kroja i cigaret pantalone uklopljene sa salonkama na visoku petu su sjajna kombinacija koja stoji i crnkama i plavušama.

5. Večernje izdanje kraljice Ranije

Kraljica Ranija od Jordana uvek u svečanim prilikama ponese kreaciju koja ostavlja bez daha. Neobičan spoj kobalt plave suknje sa vezom i bronzane bluze sa zanimljivom kragnom učinile su da izgleda zaista kraljevski.

( Izvor: Stil.kurir.rs )