A sada je pokazala sede! (FOTO)

Šeron Ozborn (67) supruga britanskog rokera Ozija Ozborna je skoro dve decenije crvenokosa, ali sada se odlučila za drastičnu promenu.

Naime, skupila je hrabrosti, te se odlučila na prirodno belu boju kako bi se uklopila sa sedim vlasima. To ne bi bilo čudno da se Šeron na tu promenu nije premišljala dugih 18 godina. 

“Još jedan sjajan dan u mojoj karijeri. Šeron ima 100% belu kosu i farbala je kosu jednom nedeljno u jarko crveno 18 godina. Objasnila mi je da je htela ovu transformaciju odavno, ali svaki put kad to pokuša završi katastrofom. Šeron je bila jako umorna da se farba jednom nedeljno. To joj je bilo obavezno jer je skoro svaki dan na televiziji. Nisam joj obećao ništa, ali sam joj rekao da ću se potruditi, trebalo mi je ukupno osam sati od početka do kraja da je odvedem do platinasto plavuše, tako da ne mora biti posvećena farbanju kose svakih nedelju dana. Odlično sam provodio slobodan dan s ovom prekrasnom, poniznom i slatkom dušom”, napisao je Džek Martin u opisu fotografije.

Svaka žena u 40-im treba da dodaje ovaj začin u doručak: Ubrazava metabolizam i skida kilograme bez gladovanja!

Korisnici instagrama su saglasni da joj ova boja bolje stoji, te je podmlađuje.

Njoj je to i bio cilj jer često ide natretmane lica, nedavno se podvrgla  četvrtom liftingu lica. 

Govoreći o liftingu lica, kaže kako su njena kozmetička poboljšanja bila poput ‘servisa automobila'.

“Nema puno toga što nisam sasvim izrezala, istegnula, ljuštila, poboljšala ili uklonila. Mislim da nisam toliko loša kao neke žena, ali više neću ići na kozmetičke tretmane”, rekla je.

U senci genija: One su žrtvovale svoj uspeh zbog muža i njegove karijere! (FOTO)