Agonija Tanje Savić traje već 7 MESECI, a evo šta kaže o teškoj BORBI

Pevačica Tanja Savić i dalje prolazi kroz agoniju zbog borbe za decu, koju je još u aprilu njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju.


foto: Damir Dervišagić

Ona je sada istakla da joj on nije uništio život, ali da je to nameravao, pa je ispričala detalje jednog od njihovih razgovora koji su potresli sve.

 

– Nije mi uništio život. Možda je pokušao i želeo, i vrlo je moguće da i dalje želi. Sve što radi pokazuje da to zaista želi i da bi tada bio najsrećniji, ali ja prosto sijam. Ne pada mi na pamet da padnem u postelju ili da završim u nekoj ustanovi, daleko bilo. Bilo je dana kad sam bila zatvorena u 4 zida, tužna i uplakana, nisam znala šta da radim i onda me je on zvao i rekao: “Je li, jesi li ti to u bolnici?”, ja mu kažem da sam kod kuće, a sve je bilo belo oko mene, posteljina, zidovi, a on kaže: “Jesi, ja vidim da si u bolnici, a gde su sada tvoji roditelji da te teše? – govori Tanja i dodaje:

 

– Ja sam bila kod kuće, uplakana, ja sam njih zvala na video-poziv oni mene nikad zvali nisu. Tu sam se probudila kad je on to rekao pred decom, onako maliciozno pitanje: “Gde su tvoji roditelji da te štite, da te teše?”, ja sam tad sebi rekla: “Nećeš više da plačeš, ne da budeš natečena i crvena u licu, sad ćeš da se boriš”. Nastavila sam svojim životom, snimam pesme, borim se za svoju decu, borim se za karijeru, sve će otići u moju korist. Ovo traje skoro sedam meseci, samo što sam ja ćutala – rekla je Tanja u emisiji “Magazin In”.

 

 

( Kurir.rS )