Ako vam je dosadno doma, to nije razlog da se javite bivšem

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nemojte prestati ‘dejtati': Spoj odradite putem video poziva

Globalna pandemija natjerala nas je da ostanemo kod kuće. Prestanak društvenog života mnoge bi mogla natjerati da se jave bivšim ljubavima, ali to nije dobra ideja.

Gledanje serija i filmova, čitanje, vježbanje, kuhanje zvuči super, ali mnogi će zbog izolacije ulaziti u povremene ‘krize' i želju za društvenim kontaktima pa makar virtualno. Ovih dana ljudi više vremena provode na društvenim mrežama kako bi ubili dosadu, a takve situacije ih stavljaju na kušnju da rade nepromišljene poteze.

Bez obzira vladala li epidemija ili ne, vaši bivši/ bivše su još uvijek isti. Stoga se ne želite uplesti u nepotrebnu komunikaciju s njima i na kraju si možda otežati dane u izolaciji više nego što već jesu. S razlogom ste prekinuli i uvijek kada dođete u napast da se javite bivšim ljubavima, sjetite se razloga zbog kojih ste okončali vezu. 

Uslijed krize lako je postati sentimentalan, no ne dajte da vas svladaju lažni osjećaji. Realno gledajući, trenutno ne smijete dirati vlastito lice, a kamoli da se nalazite s ljudima koje mjesecima ili godinama niste vidjeli, a samo dopisivanje moglo bi vas vratiti u začarani krug i ostaviti vas frustriranima. 

Umjesto toga, bolje nazovite prijatelje ili vrijeme u izolaciji iskoristite za druženje s obitelji. 

Ako vaš bivši/bivša prvi započnu razgovor s vama, pošaljite im ovaj članak i recite ‘I ja sam baš pomislio sam na tebe', piše The Guardian. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Osam znakova koji govore da je vaš partner jako sretan s vama

#ZAJEDNO24SATA sa glumicom Ksenijom Marinković:

(24sata.hr)