ALEKSANDRA JE ODVELA SINA KOD LEKARA ZBOG SITNICE I SPASILA MU ŽIVOT: Poslala važno upozorenje za druge roditelje!

Iako izgleda kao sitnica, da ova majka nije hitno odvela sina kod lekara, umro bi!


Izvor: Facebook/Screenshot/Alexandra Ruddy

Aleksandra Rudi (41), majka osmogodišnje Evana na ruci svog sina videla je nekoliko crvenih linija koje deluju bezazleno. Iako joj je, kako kaže, bilo glupo da ga zbog toga odvede kod lekara, ipak je to uradila, i time mu spasila život!

Nakon toga je na svom Facebooku objavila detalje događaja kako bi upozorila druge roditelje.

“Razmišljala sam da li da ovo uopšte objavim, ali suprug me je ubedio da je to ispravan potez. Sigurni smo da će značiti mnogim roditeljima.

Pre oko nedelju dana naš sin je pao prilikom posete zoološkom vrtu. Udario se, pa sam mu očistila ranu čim smo stigli kući. Pošto su imali izlet tih dana, napomenula sam u školi da, budući da će posetiti farmu, pripaze da mu dobro očiste i dezinfikuju ruke. Ipak, to je osmogodišnjak i guraće ruke gde god stigne.

Kad se vratio, rane nisu delovale inficirano. Međutim, uvećale su se i to je bila jedina promena. Primetila sam i jednu dugu liniju niz venu. Proverila sam ranu na laktu – ista stvar. Iako mi je bilo glupo što dižem paniku zbog sitnice, odvela sam ga kod lekara za svaki slučaj.

Međutim, kad smo stigli, lekar mi je praktično čestitao na brzoj reakciji jer je moj sin imao sepsu. Brza reakcija i antibiotici su sprečili bilo kakve probleme, ali da sam čekala, stvar je mogla da bude mnogo gora. Zato, ako vidite ovako nešto kod svog deteta – brzo kod lekara”, poručila je ova mama.

Izvor: Facebook/Screenshot/Alexandra Ruddy

Njena objava izazvala je dosta pažnje na društvenim mrežama, a u brojnim komentarima su joj se roditelji zahvalili na upozorenju.

(MONDO)