ANA VINTUR KAŽE — NE, NE I NE! Evo u kojim situacijama NIKAKO ne bismo smele da nosimo farmerke

Čuvena urednica Voga ima svoja zlatna pravila i principe od kojih ne odustaje godinama, a jedno od njih odnosi se na svačije omiljene pantalone


Džins je jedan od najpopularnijih materijala na planeti već decenijama i gotovo da nema osobe koja nema bar jedan par udobnih i praktičnih farmerki.


Iako su one neformalni komad, nije retkost videti ih na crvenom tepihu, nekoj proslavi i sl, što se obično smatra nepoštovanjem domaćina, a svoje mišljenje o farmerkama sada je iznela i legendarne urednica Voga Ana Vintur. Ona je u mini-emisiji Go Ask Anna na YouTube kanalu njenog magazina odgovorila na pitanje postje li situacije kada se nikako ne smeju nositi farmerke.


Farmerke su sjajne, ja ih volim. Na ulicama viđam modele kako nose farmerke s belom majicom i izgledaju fatnastično. Ipak, mislim da postoje situacije u kojima morate imati poštovanja. Nećete nositi farmerke u Bakingemsku palatu, ne želite da ih nosite u Belu kuću. Defintivino ne smete da ih nosite kad se upoznajete sa svojom budućom rodbinom — napominje Vinturova.

Ako ste sigurno da nećete uskoro posetiti englesku kraljicu ili američkog predsednika, ovo treće pravilo moglo bi vam biti od pomoći. Naravno, i to treba uzeti s rezervom i imati u vidu okolnosti — ako se s roditeljima svog dečka upoznajete u formalnoj situaciji sigurno nećete nositi džins, dok bi u nekim neformalnim možda čak i Ana Vintur oprostila ako se pojavite u udobnom i praktičnom komadu kakav su farmerke.


 

( Glossy )