Anabela Atijas, bez trunke šminke, izgleda kao devojčica!(FOTO)

PEVAČICA IZGLEDA BRUTALNO DOBRO

Pevačica je objavila selfi bez ijednog filtera i bez grama šminke, a mi možemo samo da konstatujemo da izleda sjajno!

Star look
21.07.2021. – 20:20h

Autor:
Stil/Pulsonline

Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Anabela Atijas je iza sebe ostavila turbulentan period koji je bio prožet raznim svađama sa članovima porodice. Sada su se strasti stišale, pala su neka pomirenja ili su se bar zakopale ratne sekire, a skoro je postala i baka što ju je učinilo posebno srećnom!

Anabela je trenutno sa svojim suprugom i najmlađom ćerkom na letovanju u Egiptu, odakle objavljuje mnogobrojne fotografije.

Anabela je okačila nekoliko selfi fotografija na kojima je impresionirala svojom lepotom bez ikakvih filtera i šminke. A, moramo da konstatujemo i da Anabela održava sjajnu formu i da u kupaćem kostimu izgleda besprekorno, u šta smo mogli da se uverimu u vedeu koji je objavila.

Anabela ima 46 godina, nedavno je postala baka, ali se godine na njenom licu i telu ne vidi. I dalje izgleda negovano i mladoliko, a mnogi veruju da se prolepšala jer se konačno posvetila sebi:

– Napokon se posvetila sebi, prestala skakati za ludacima… U istoj smo situaciji… Koliko god čovek želi da uputi i pomogne, na kraju kažu:”Mešaš mi se u život”. Sve pustila, posvetila se sebi… Eh jedino je problem kad tad dođu da te traže… A doći će, veruj Anabela – napisala je jedna od pratiteljki.

(Stil.kurir.rs)