Aprilski Ladies In uz urnebesnu komediju Saše Pantića! (GALERIJA)

Snažna, poduzetna, kreativna, moderna, nezavisna, sigurna u sebe, inovativna, intrigantna i prelijepa… sve su to osobine uspješnih žena, a kada se podudare istinske vrijednosti uspjeh je neminovnost.

Projekt Ladies In postao je sinonim uspješnih žena iz naše zemlje koje svojim radom promoviraju kulturu i istinske društvene vrijednosti u zajednici s velikim brojem članica.
U četvrtak (18.04.) u našem glavnom gradu, održan je još jedan event za dame, Ladies In. Ovoga puta pripadnice ljepšeg spola okupile su se u Klubu 1, te su uživale u trosatnom programu.
Druženje je, kako tradicija nalaže, počelo koktelom i ostvarivanjem novih poslovnih kontakata nakon čega je uslijedio centralni dio programa. Poslije kratkog obraćanja organizatora projekta i sponzor dobrodošlice Martimex i brand GUERLAIN, na neodoljiv način i uz savršen miris osvojili su srca svih prisutnih dama. Novi parfem Mon Guerlain Bloom slavi zadovoljstvo žene, koja je senzualna, optimistična i razdragana… Glavni sastojak Mon Guerlain Bloom of Rose je bugarska ruža. U srcu Mon Guerlain Bloom of Rose su neroli, vanila i jasmin sambac.
Dame su se opustile i smijale do suza uz urnebesnu komediju sjajnog Saše Pantića, glumca, scenariste, humoriste i reditelja.
Predstava Kad voljim, voljim je prava narodna komedija o neizmjernoj ljubavi prema Šukriji, bračnim dužnostima i obavezama. Popularna je u svim državama bivše Jugoslavije, te na šaljiv i komičan način govori o mentalitetu Albanaca, Srba, Bosanaca, Crnogoraca i Makedonaca, a sve kroz ljubavnu prizmu sa Šukrijom.
Posebnu pažnju prisutnih i ovaj put izazvala je neodoljiva SUBRINA. Promovirale su se prirodne i moderne boje SUBRINA CHARM koje čine kosu mladalačkom i uvijek svježom. One savršeno i intenzivno pokrivaju sijede i do šest sedmica što je danas, pored cijene i kvaliteta, jedan od bitnih faktora pri izboru omiljene boje za kosu.
SUBRINA BUTTER COLOUR čarolija savršenog bojenja kose s četiri vrste maslaca.
Lansirano je deset prirodnih, modernih i raskošnih nijansi i to:
1080 ledeno blond
1060 marelica blond
950 karamel blond
800 svijetlo blond
945 narandžasta
745 crveno bakrena
657 smeđe bakrena
660 čokoladno smeđa
500 svijetlo smeđa
200 crna
Pored SUBRINE, projekt su podržali:
Generalni pokrovitelj – Jana
Piće dobrodošlice – Sarajevski kiseljak, Red Bull i Vinarija Nuić
Sponzor dobrodošlice – Martimex i GUERLAIN
Prijatelji projekta – Deichmann BiH, Subrina, Milka, Elvita, Coloscape art collections, Design by Berberović i Ladies In Magazine
Novo Ladies In druženje zakazano je za 29. 04. u Tuzli, u Bingo City Center-u.
................Foto: Mirnes Mašić