Bekjarev nije NI SLUTIO šta će mu biti POSLEDNJA uloga, evo šta će se sad desiti

Poslednji put se Ivan Bekjarev bavio poslom koji je najviše voleo 22. oktobra. Nasmejan, vedar i pun optimizma, nije ni slutio da će to biti njegova poslednja uloga.


foto: Nemanja Nikolić

Uveče se požalio da se ne oseća dobro i hitno je prebačen iz Leskovca na Infektivnu kliniku u Beogradu, gde je 16. novembra preminuo u večernjim časovima.

Poslednja uloga gradonačelnika Leskovca u filmu „Bilo jednom u Srbiji” mu je donela radost, a reditelj Petar Ristovski otkriva u kom će sada smeru ići priča posle smrti Bekjareva.

Snimanje će biti nastavljeno tek u aprilu. Svakako je planirano da se jedna nedelja dosnimi tada. Morali smo da obustavimo snimanje 22. oktobra, zato što je Ivan Bekjarev dobio koronu, a u tom trenutku je u Leskovcu bilo nula zaraženih. I zato nam je Instutut za javno zdravlje Leskovac naložio da moramo da zaustavimo snimanje i mi smo naravno u saradnji sa njima to uradili i svi smo se testirali. Na svu sreću, svi smo bili negativni i tada smo napravili plan da tih nedelju dana koji su ostali snimimo na proleće, s tom jednom nedeljom koja je tada bila svakako planirana. Ivanu je ostao još jedan dan snimanja. Ali naravno da ćemo iskoristiti sve scene koje su bile s njim. A tu gde je trebalo još da se pojavi, prepravićemo scenario ― kaže reditelj Petar Ristovski.

( KURIR )