Bila je NAJTRAŽENIJI SUPERMODEL, a danas izgleda BUKVALNO NEPREPOZNATLJIVO: Plastične operacije su je unišile, a lice joj je ZACEMENTIRANO

Dženis je početkom 70-ih bila jedna od najangažovanijih i najtraženijih manekenki sveta , a njenoj pomalo egzotičnoj lepoti, bujnoj kosi, punim usnama i širokom osmehu divio se čitav svet.

Šetala je pistom za brojne luksuzne brendove i krasila naslovnice uticajnih magazina, no kako godine neumitno teku, tako je i Dženis ušla u često surovu borbu sa večnom mladošću.

Atraktivna brineta okrenula se čarima estetske hirurgije, te praktično godinama nije stala sa brojnim korekcijama na licu i telu.

Upravo zato ni ne čudi što je danas sa 64 godine neprepoznatljiva, a operacije su ostavile traga – njeno lice je zategnuto do te mere da Dženis jedva drži oči otvorene, a usta su krajnje izdeformisana…


Dženis Dikinson danasFoto: Profimedia

Inače, ona je u braku sa šest godina starijim psihijatrom Robertom Gernerom, kog je upoznala 2012. godine na sastanku na slepo.

Dženis i Robert zajedno su 2012. godine
Dženis i Robert zajedno su 2012. godine Foto: Profimedia

Upravo je Gerner ovoj dami bio najveća podrška dok se lečila od raka dojke 2016. godine i prolazila kroz hemoterapije, a nakon što su prebrodili ovu krizu razmenili su bračne zavete.