Bred i Anđelina ponovo zaratili, a OVO je razlog!? (FOTO)

Nakon pretrpljenih godina drame, Bred Pit i Anđelina Džoli uspeli su da ostave svađe iza sebe i krenu u novi život, ali sada su problemi bivšeg para ponovo počeli da se pojačavaju.

Uoči suđenja za starateljstvo nad decom, koje bi trebalo da započne u oktobru, između gospodina i gospođe Smit javile su se nesuglasice oko toga koliko bi vremena svako od njih trebalo da dobije sa Pakom (16), Zaharom (15), Šilo (14) i blizancima Noks i Vivien Maršelin (12).

Prema rečima izvora bliskom nekadašnjem paru, napetosti između Breda i Anđeline su eskalirale jer su glumci prestali da posećuju zajedničkog terapeuta kod koga su odlazili na porodičnu seansu.

Kako izvor otkriva, Bred je nakon toga zatražio zajedničko starateljstvo nad decom, ali Anđelina ni pod tačkom razno ne želi da pristane na njegove uslove.

Međutim, sasvim je moguće da su napetosti između bivših supružnika eskalirale zbog Bredove ljubomore, imajući u vidu da mediji popularnu glumicu već neko vreme sve intenzivnije dovode u vezu sa poznatim australijskim glumcem Geretom Hedlundom.

Insajderi tvrde da se između Anđeline i Gareta javila hemija od kada ga je angažovala na kastingu za filmsku dramu “Unbroken” koju je ona režirala.

(Stil/Wanted)