Budite maštoviti: Top poze koje vode do vrhunca u pet minuta

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Zapustili smo se: Ljudi sad ne vježbaju i ne hrane se kao prije

Budući da su u zadnje vrijeme manje više svi doma, privatnost je mnogima narušena i neki su vjerojatno uskraćeni za seks. Srećom, to se vrlo lako može ispraviti sa malo kreativnosti i domišljatosti, a čak i ‘najprometnija' kućanstva nude čitav niz mogućnosti, objasnila je za Daily Mail seksologinja Tracey Cox. A evo što predlaže:

Spavaća soba

Lezite na trbuh 

Ako vi i partner ne živite samo, treba vam položaj iz kojeg se lako možete ‘vratiti u normalu'- tu je najbolji seks gdje je muški partner iza žene. Lezite na trbuh, a partner nek bude odostraga (držanje nogu u blizini povećava trenje za obje).

Učinite seks zanimljivijim tako što ćete ruku staviti staviti između nogu, a zdjelicu pritisnite uz krevet pružajući si prstima dodatnu stimulaciju klitorisa i brže ćete postići orgazam.

Kućni ured

Doggy stil

Stojte uspravno na nogama i nagnite se prema naprijed ,a ruke stavite na zid ili vrata ormara ispred sebe. Zatim podignite stražnjicu kako biste omogućili partneru da uđe s leđa.

Kauč

Sjednite na njega

Ako imate svega desetak minuta privatnosti uključite Netflix i sjednite na kauč prekriveni s dekom (ovo najbolje funkcionira ako nosite suknju ili haljinu, a on može samo otkopčati traperice.)

Ilustracija seksa | Autor: Unsplash

Sjednete na njega okrenuti prema naprijed i držite se za vrh njegovih bedara kako biste imali ravnotežu. Oboje stopala držite ravno na podu. Možete mu stiskati penis koristeći mišiće zdjelice.

Kupaonica

Seks na umivaoniku

Upalite tuš da prikrije buku i sjednite na umivaonik. On nek stoji ispred i uđe u vas stojeći, držeći vas za bokove ili ispod vrha bedara za stabilnost. Držite tihi vibrator na klitorisu i pritisnite ga za više stimulacije. 

Pod tušem

Seks uza zid

Kupatilo je često jedina prostorija sa bravom na vratima, a uvijek se možete pretvarati da se pod tušem depilirate ili kupate. 

ORGAZAM U PET PET MINUTA

Ako je privatno vrijeme rijetko, morat ćete i ubrzati orgazme. Evo kako:

Koristite lubrikant. Ovo je neophodno. Ako nema vremena da se vagina prirodno podmaže, seks će bez nje biti bolan.

Dodajte igračku. Držanje vibratora na području klitorisa najbrži je i najučinkovitiji način za ženu da dođe do orgazma. Odaberite položaj koji omogućava jednom od vas da ga drži na mjestu.

Napravite nešto novo. Vrlo brzo se priviknemo na seksualne senzacije i iskustva, zbog čega je prvi put za bilo što često najbolji.

Aktivirajte G točku. Muškarac iza može mijenjati kut dok ne pogodi G točku

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Trčanje i bicikliranje – razmak od 4, a oni koji jure 20 metara!

POGLEDAJTE VIDEO Željko Bebek: #ZAJEDNO24SATA:

(24sata.hr)