DA LI ĆE JOJ JAVNOST OVO IKADA OPROSTITI? Melanija Tramp unizila Džil Bajden i PREKINULA TRADICIJU dugu DECENIJAMA

Melanija Tramp svim silama ignoriše svoju naslednicu na mestu prve dame Amerike


Polovinom prošlog veka je Bes Truman u znak dobrodošlice pokazala Mami Ajzenhauer njen budući dom, a ova tradicija se održala ― sve do sad!

Melanija Tramp krije se od očiju javnosti dok se pakuje i priprema za selidbu iz Vašingtona na Floridu. Međutim, njeno ponašanje prema naslednici Džil Bajden mnoge intrigira!

Njih dve se još uvek nisu susrele, a osim toga, Melanija prekida tradiciju dugu nekoliko decenija prilikom koje dotadašnja prva dama ugošćava onu koja dolazi i sprovodi je kroz porodično krilo Bele kuće, u kojoj će od sada živeti.

Melaniju je ugostila Mišel Obama, koju je pre toga ugostila Lora Buš, a tradicija seže do pedesetih godina prošlog veka.

Ovaj susret bi, prema tom protokolu, trebalo da se odigra kada predsednik koji napušta tu funkciju poziva svog naslednika na zvanični susret u Ovalnoj sobi u Beloj kući, ali ni to se neće desiti.

Trampovi neće doći ni na ceremoniju inauguracije, niti će prirediti tradicionalno ispijanje kafe sa Bajdenovima, niti će se Melanija pridružiti Džil Bajden, Mišel Obama, Lori Buš i Hilari Klinton, koje će sa svojim muževima položiti vence na groblju Arlington.

( Glossy )