Da li je vaša veza spremna za “next level, now”?

Sve ovo je potrebno da bi “to bilo to”…

#1 Nasmijava vas
Možda su njegove šale potpuno besmislene, njegov smisao za humor čudan ili djetinjast, ali ako vam svojim šalama i postupcima uspijeva donijeti osmijeh na lice, smatrajte se sretnicom. Jer, u životu je ponekad dovoljno upravo to da neko na vas djeluje kao antistresna terapija.
#2 Vaše su mu potrebe na prvom mjestu
Iako u vezi često njegovo ponašanje uzimamo zdravo za gotovo i smatramo da se neke stvari podrazumijevaju, dečko koji će svoje potrebe postaviti iza vaših, dečko je koji će sigurno uvijek biti tu za vas.

#3 Osjećate se sigurno
On je tu za vas kad god vam treba oslonac. Pred njim se ne sramite zaplakati i znate da će, kada vam bude potrebno, on biti tu da vas, zagrli, utješi i da vam kaže kako će sve biti u redu.
#4 Vidite se s njim u budućnosti
Bez obzira na to imate li vi kompletnu viziju budućnosti pred očima ili jednostavno možete zamisliti budućnost s njim, to je definitivno znak da vaša veza ima potencijala.

#5 Oslonac u najtežim trenucima
Nije lako niti jednostavno biti podrška nekome kome su sve lađe potonule. Često puta i ne znamo kako. No ako on, uprkos neznanju, pokazuje volju da vam olakša život i da bude tu za vas, znajte da mu mnogo značite.
#6 Ohrabruje vas
Možda ste osoba kojoj u životu često nedostaje hrabrosti, a možda na dnevnoj bazi imate mnoštvo preduzetničkih ideja ili želja šta biste htjeli ostvariti. Važno je da imate nekoga ko vjeruje u vas i ohrabruje vas da realizujete svoje ideje, koliko se god one ludima činile.

#7 Ne možete zamisliti život bez njega
Pritom ne mislimo na materijalnu zavisnost. Ako doista uživate u tome što je tu za vas u svakom trenutku života i ako vam je nezamisliva pomisao da kroz život morate kročiti bez njega, on je taj!
#8 Sluša vas
Ili barem nastoji slušati vas. Bez obzira na to koliko ste ponekad nerazumni, neutješni, neshvaćeni ili luckasti. Koliko god ovo djelovalo nevažno, frajer kojem je stalo do vas željeće znati šta se sve dešava u vašoj glavi.

#9 Najbolji ste prijatelji
Možda ste još u počecima veze kada iskre frcaju na sve strane, no vjerujte nam da će jednom medeni mjesec završiti. Naravno da ćete i dalje osjećati privlačnost (ili bi barem trebalo), no tu nastupa važnost vašeg odnosa povrh same privlačnosti. Znate li se zajedno zabavljati, družiti i jednostavno uživati u međusobnom društvu, otkrili ste svoju srodnu dušu.
#10 Promjene vas zbližavaju
I pritom mislimo na zasta značajne promjene koje se mogu dogoditi u životu jednog para. Promjena posla, mjesta stanovanja, dijete – sve su to promjene koje htjeli mi to ili ne, utiču na našu vezu. Ako vas takve promjene zbližuju, slobodno odahnite, jer su parovi koji se drže zajedno, parovi koji opstaju.(Ljepota i zdravlje)