Dajte svom outfitu lični pečat za samo 490 rsd!

Odevne kombinacije dobijaju poseban šmek kada im se doda određeni aksesoar. Efektan, zanimljiv i kvalitetan nakit može Vašu odevnu kombinaciju podići na viši nivo.


foto: promo

Svakoj ženi su takvi aksesoari neophodni! U nastavku teksta možete videti neke od najpopularnijih narukvica, ogrlica, minđuša i odlučite se za model koji Vam je neophodan.

Black clover narukvica urađena je od pamučnog kanapa i priveska u obliku deteline. Može da se podešava i prati veličinu Vašeg ručnog zgloba. Slaže se uz svaki outfit: poslovni, večernji, šik… Upakovana je u finu, elegantnu kutiju, pa je prikladna i kao divan poklon dragoj ženskoj osobi. Za samo 490 rsd možete je poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.


foto: promo

Black hearts narukvica od pamučnog je kanapa i perle u obliku srca. Može da se podešava i prati veličinu Vašeg zgloba. Slaže se uz svaki outfit, tako da bez nje nećete moći da zamislite izlazak iz kuće. Upakovana je u finu kutijicu, tako da može da posluži i kao prelep poklon vama dragoj ženskoj osobi.

Za samo 490 rsd naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.


foto: promo

Romantic heart ogrlica rađena je od Murano stakla i voskiranog kvalitetnog kanapa. Tehnika izrade ovih privezaka zove se Milion cvetova, iliti Milion Flores. Murano staklo je mozaički proizvod koji ima cvet, zvezdu, krug ili ovalni ornament različitih nijansi u svom preseku. Vodeći je izvozni proizvod Venecije i najpoznatije je staklo u Evropi.

Dužina Romantic heart ogrlice je 20cm, a privezak je bele boje u obliku srca sa šarenim cvetovima na sebi.

Naručite je OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 490 rsd.


foto: promo

Sea Medallion ogrlica takođe je urađena od murano stakla i voskiranog kvalitetnog kanapa. Dužina ogrlice je 20 cm. Privezak je nebo plave boje sa šarenim cvetovima na sebi. Ogrlice su prikladne za svakodnevno nošenje jer daju odeći vedrinu, a osobi koja je nosi lični pečat.

Sea Medallion naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 490 rsd.


foto: promo

Med minđuše imaju jednu malu belu bisernu kuglicu, jednu sivu kuglicu ispod i providni kamenčić med – braonkaste boje na kraju. Elegantne su, za svaku priliku, maštovite i dobro se uklapaju uz svaki drugi nakit. Upakovane su u prelepu kutiju i mogu poslužiti i kao odličan i zahvalan poklon svakoj dragoj dami.

Naručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 490 rsd.


foto: promo

Stena minđuše su u zlatno braon boji, sa belom bisernom kuglicom na vrhu i zlatnom kuglicom ispod nje. Na kraju je braon kamenčić sa crnim reljefom. Upakovane su u kutijicu koja prati nijanse modela, pa mogu biti fantastičan poklon za vašu dragu damu.

Naručite ih OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 490 rsd.


foto: promo

Celokupan asortiman predivnog nakita pogledajte klikom OVDE.