DAN NAKON SVADBE DOBILA JE PORUKU OD NEZNANCA: Ceo svet mi se srušio, a onda sam se setila detalja sa venčanja…

“Skrhana sam, ne mogu da verujem”, poručuje žena…


Izvor: iStock/Getty Images Plus/AntonioGuillem

Obri Lin slavila je brak sa svojim partnerom Džastinom Anfredom, za kojeg se upravo udala, kada je na Facebooku stigla poruka koja joj je srušila čitav svet. Javila joj se nepoznata devojka, koja je tvrdila da se njena majka sa Obrinim mužem viđa već osam meseci!

Novopečena mlada je, naravno, bila potpuno skrhana i tražila je dokaz njihove veze, a i dobila ga je – devojka joj je poslala skrinšotove poruka seksualnog sadržaja između dvoje ljubavnika.

Obri je to rekla svom suprugu, koji je na kraju priznao da je imao osmomesečnu aferu sa drugom ženom – a onda je shvatila da joj je čak i pisao poruke sa njihovog venčanja, koje je bilo samo dan ranije!

Kaže da još uvek živi sa njim, ali je podnela zahtev za razvod.

“Skrhana sam, ceo svet mi se srušio. Osećam se prevarenom jer sam se udala za njega dok se on meni iza leđa viđao sa drugom. Nisama imala pojma. Prema meni se ponašao divno, sve vreme mi je slao romantične poruke”, priznala je Obri.

Kaže i da joj se muž izvinjavao, ali smatra da je nemoguće da posle svega izglade odnos.

Inače, Obri kaže da ju je jednom prevario i pre braka, ali da je zatim prekinuo da se viđa sa tom ženom i da su se odselili, nakon čega ju je zaprosio.

(MONDO)

Inicijalizacija u toku…