Detektivi otkrili šta su pronašli u sobi u kojoj je Majkl Džekson preminuo!

Detalji su izneti u dokumentarnom filmu o Majklu Džeksonu u kojem trojica detektiva otkrivaju tok istrage koja je usledila nakon potvrde da je pevač preminuo u svom domu, 25. juna 2009.

Mnogo polemike je pokrenula vest o njegovoj smrti za koju je 2011. na dve godine bio osuđen njegov lični doktor Konrad Marej zbog nedozvoljene kombinacije i doze lekova koje je dao Majklu.

 

Marej je doslužio kaznu, a detektivi Orlando Martinez, Den Majers i Skot Smit otkrivaju šta su pronašli u sobi u kojoj je Džekson pronađen mrtav.

 

– Bilo je zabeleški, komada papira oblepljenih svuda po sobi, ogledala i vrata sa kratkim sloganima i izrazima – rekli su i dodali da je spavaća soba bila sva u neredu, a da su neki od tih natpisa bili poput reči pesama.

– Kada smo ušli u sobu u kojoj je Konrad lečio Majkla, na krevetu smo zatekli kompjuter, a na krevetu je bila i živopisna lutka i fotografije beba nalik onima iz reklama – istakli su.

 

Detektivi su poručili i da soba nije bila ni nalik onoj u kojoj se neko lečio, ali da su pronašli torbu doktora Mareja u kojoj je bilo leka za koji se smatra da je usmrtio Majkla.

 

Kako kažu, našli su i “tone otpada, igala, praznih boca, svega onog što nije trebalo da bude tamo”.