Devičanske, mesnate… Ove 4 vrste vagina se MUŠKARCIMA NAJVIŠE SVIĐAJU

Sada će vam možda neke stvari biti mnogo jasnije…


Izvor: YouTube/Layla Martin

Na ovu temu urađeno je nekoliko studija, a zaključci do kojih su seksolozi došli, jeste da postoje četiri vrste koje su im najprivlačnije. Evo o kojima je reč…

1. Sa “mesnatim” usminama

Ovakav ženski polni organ je izuzetno mek na dodir i spada u najomiljenije među muškarcima. Osim što su privlačne vizuelno, bonus je što kod ovih vagina sluzokoža često nešto masnija, što seksualni odnos čini prijatnijim. Takođe, pojačana maljavost je neuobičajena na ovakvim usminama, što je takođe plus. 

2. “Devičanska”

Naravno, ovde je reč vagini koja se često naziva “uskom”. Zidovi ovakvog ženskog polnog organa su izuzetno zategnuti, pa je tako trenje tokom seksa veće a samim tim, čin daleko uzbudljiviji za oba pola. Dodatno, zbog zategnutosti muškarci imaju utisak da su u krevetu sa ženom koja nije imala veliki broj seksualnih partnera, što većini imponuje.

Koja vrsta vagine vam se najviše dopada?

 • Uvek “spremna”

  32.02%
  (406)

 • Sa “mesnatim” usminama

  25%
  (317)

 • Nije važan organ, već osoba

  22%
  (279)

 • “Devičanska”

  17.82%
  (226)

Povratak na glasanje

3. Uvek “spremna”

Muškarci vole da vide da žena reaguje na njih, čak i kada ne posvećuju mnogo pažnje predigri. Vagina koju nazivaju “uvek spremnom” jeste ona kod koje se vrlo brzo luči vaginalna tečnost, što je znak seksualnog uzbuđenja. Bitno je i da je glatka, a poželjno i uzana. 

4. “Koščata”

Ovakav polni organ često imaju vrlo mršave žene. Vaginalni mišić im je najčešće vrlo zategnut, usmine manje veličine, što muškracima najčešće stvara iluziju da je njihov ud veći. I, logično, to im je privlačno.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.