Dječji rođendan u doba korone: Evo kako se ova mama snašla

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Znate li za slasni talijanski specijalitet all'Amatriciana?

Nakon što joj je kćerkici zbog korona virusa otkazana proslava trećeg rođendana u zoološkom vrtu, jedna domišljata Britanka odlučila je za malenu i njene prijatelje napraviti ‘zoološki' u svom vrtu.

Kartonske su joj kutije poslužile kao boksovi za životinje: praščiće koje je napravila od ružičastih balona i piliće od' krznenih' ukrasnih traka.

– Budući da je otkazan rođendan kojem se jako veselila, životinjice iz zoološkog došle su k nama, a klinci su bili oduševljeni – napisala je Britanka u Facebook grupi Extreme Couponing & Bargains UK,

 Dodala je i da ‘zna da zoološki nije savršeno napravljen jer je na raspolaganju imala samo stvari iz kuće, ali da je uživala u ovom projektu, pogotovo zbog pomoći svog dvogodišnjeg sinčića.

Pilići su napravljeni od umotanih vrećica sa zračnim mjehurićima, a onda prekriveni perjem, objasnila je.

– Dodala sam i nekoliko kuglica od stiropora gdje je bilo potrebno, a sve sam lijepila s ljepilom za tkaninu, a glave su im od kuglica stiropora – objasnila je.

– Svinjice su samo baloni na koje smo dodali improvizirane uši, nos i stopala. Jako jednostavno – napisala je i oduševila mnoge u Facebook grupi. 

– Nadam se da je rođendan bio nezaboravan – napisao je netko iz grupe, a neki su rekli da i njihova djeca brzo imaju rođendane, pa sad imaju još jednu ideju za proslavu ako kriza sa širenjem virusa potraje.

Mama je zahvalila svima na pozitivnim komentarima i lijepim željama i dodala: Za sve je ovo teško vrijeme i ako će moja ideja barem malo i drugima pomoći, ja sam prezadovoljna!

#ZAJEDNO24SATA – kuhar Ivan Pažanin

(24sata.hr)