DOK JE NATAŠA BEKVALAC PLAKALA… Bogdana Ražnatović pre 9 godina statirala u čuvenoj emisiji, evo kako je tad izgledala

U izdanju emisije AmiDži šou u kojoj je pevačica Nataša Bekvalac gostovala nakon rastanka od slavnog Dače Ikodinovića bilo je i jedno danas poznato lice…

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Gotovo da nema osobe koja nije gledala emisiju AmiDži šou 2011. godine, kada je, u jeku glasina da se bivši proslavljeni vaterpolista i reprezentativac naše zemlje Danilo Ikodinović i pevačica Nataša Bekvalac razvode, novosadska pevačica zaplakala dok je gledala kolaž snimaka i fotografija s bivšim suprugom.


Voditelj Ognjen Amidžić je uz pesmu Aleksandre Kovač “Da te volim” , uz koju su Nataša i Dača prvi put zaplesali na svom venčanju, montirao neke trenutke iz zajedničkog života bivšeg para koji su zabeleženi okom kamere, zbog čega je Bekvalčeva izgubila kontrolu i pustila suze.


Publika je plakala s njom, kako ona pored malih ekrana, tako i ona u studiju, a sada saznajemo da je među njima bilo i jedno lice koje je danas dobro poznato — petnaestogodišnja Bogdana Rodić!


Danas nam je poznatija kao Bogdana Ražnatović, budući da je u novembru prošle godine sudbonosno “da” izgovorila Veljku Ražnatoviću, sinu pevačice Svetlane Cece Ražnatović, a u junu ove godine par je dobio sina Željka. Evo i kako je Bogdana tada izgledala…

 

( Glossy )