Džoni Dep besan na Leonarda Di Kaprija, Džud Loua i Tejtuma!

Holivudski glumac Džoni Dep (57) navodno je ljut na svoje kolege i prijatelje Leonarda Di Kaprija (46), Džud Loua (48)  i Čeninga Tejtuma ( 40) jer su ga ostavili na cedilu usred njegove tužbe protiv The Sun-a i urednika ovog tabloida Dana Votona.

Tabloid Star tvrdi da su pomenuti holivudski glumaci odlučili da okrenu leđa Džoni Depu nakon presude sudije da je glumac zaista “nasilnik koji tuče žene”,  kako se izrazio The Sun.

Nakon nedavnog suđenja, sudija je rekao da su The Sun i Votson s pravom 

 nazvali glumca ‘batinašem supruga’, dok Depovi prijatelji ne žele da imaju nikakav kontakt s njim, zbog čega je zvezda ‘Pirata s Kariba’  pobesnela.

Iza sebe ima 2 propala braka, 9 dece i skandal koji mu je uništio karijeru: Druga žena otkrila jezive stvari o glumcu!

Bivša supruga Džonija Depa, Amber Heard prethodno je otkrila da je glumac Leonarda Di Kaprija i Tejtuma opisao neprimerenim rečima, a sve zbog ljubomore.

Heard je izjavila da je Dep rekao za Di Kaprio ima “glavu u obliku bundeve”, a Tejtum glavu u obliku krompira”.  Osim toga, optužio ih je da su bili u aferi sa njegovom bivšom ženom.

Takođe, ljut je i na Džud Loua i boli ga njegova ravnodušnost.

‘Jedno vreme, Džud i Dep bili su kao braća dok su snimali drugi nastavak filma ‘Čudesne zveri’. Iz Džonijeve perspektive, Džud  nije ni prstom maknuo da ga odbrani,rekao je izvor.

Džud Lou

Dep je prethodno otkrio da je od njega zatraženo da podnese ostavku u spomenutom filmu nakon što je sudija presudio u korist The Suna i Votsona.


Dep sada navodno preti da više neće sarađivati sa Džudom, a kako je krenulo Holivud bi mogao da mu kaže zbogom, pa neće ni imati prilike za to, kao ni sa ostalim glumcima sa kojima je do juče bio dobar.

Tako je tokom jednog intervjua za Cosmopolitan, priznao  da je Leonarda Di Kaprija mučio dok su  radili na filmu ‘Što muči Gilberta Grapea’. 

Ali, uprkos napetoj situaciji na setu, Dep je čak rekao da poštuje Leonarda i pohvalio ga zbog marljivosti.

Razuzdan život holivudskog zavodnika: Nakon burnih ljubavnih afera sreću pronašao kraj 23 godina mlađe devojke!