Evo kako da nosite ovaj trend bez greške! (FOTO)

U modi odavno ne postoje pravila i sve je dozvoljeno. Spajanje naizgled nespojivih stvari može da da odličnu modnu priču. Takav je slučaj i sa patikama i svečanim haljinama

Ovaj model obuće nije više rezervisan isključivo za sportske kombinacije i odlazak u teretanu. On se, iako zvuči neobično, odlično uklapa u elegantne stajlinge.

Odvažno i smelo, tako bismo opisali ovaj trend. Ukoliko volite da budete drugačije i u korak prtite modu, ova kombinacija je baš za vas. Ove sezone, udobnost je na prvom mestu. 

Haljine su, kao što znate, najbolji odevni komad za brzo postizanje elegantnog i ženstvenog stajlinga. Najbolji način za balansiranje i postizanje “ulilčnog stila” koji je vredan društvenih mreža jeste kombinacija haljina sa patikama.

Retro kroj ponovo osvaja modnu scenu: U ovom modelu suknje svaka žena izgleda kao milion dolara! (FOTO)

Trendseterke su već poludele za ovakvim autfitima i dale nam nekoliko odličnih predloga kako se može nositi ovaj stil.

Ova kombinacija je apsolutni pogodak, jer osim što ćete izgledati trendi, biće vam i udobno, pa ćete celu noć moći da provedete na nogama, igrajući uz omiljenu muziku.

Još jedna kraljica stila: Maksima od Holandije u haljini koja ne poznaje godine! (FOTO)

Melanija Tramp običan poslovni stajling podigla na viši nivo: Prva dama savršeno uklopila boje! (FOTO)

Kralj visokih potpetica poručuje: Ovo je jedini model sandala koji vam je potreban ovog leta! (FOTO)

Da li ste ljubitelji ovih neobičnih i drugačijih kombinacija ili ipak igrate na sigurnu kartu? Pišite nam u komentarima šta mislite o ovom trendu…

(stil.kurir.rs)