Evo kako ih možete srediti u udobnosti svog doma!

Razne stvari utiču na promenu boja zuba, od genetike, preko hrane i pića, do lekova i nepravilnog četkanja. Koji god da je uzrok, posledica je sledeća: počinjemo da krijemo naš osmeh i da se trudimo da niko ne primeti naše žućkaste zube.


Preveliko opterećenje to predstavlja, maltene ne možeš da se opustiš i budeš svoj. Ali, nećemo očajavati!

Predstavljamo Vam neverovatnu Ola olovku za izbeljivanje zuba! Ako vam je potrebna pomoć da prestanete da skrivate osmeh i ponosno ga pokažete svetu – upravo ste našli novog najboljeg prijatelja. Za samo nekoliko tretmana, skrivanje će postati prošlost. Sastojci koji se koriste u ovom postupku posebno su razvijeni za potpuno sigurno i visoko efikasno izbeljivanje kod kuće. Potpuno bezbolno, bez senzitivnosti Ola olovka vraća prirodnu belinu zuba.


foto: promo

Kako funkcioniše?

Korak 1: Skinite poklopac sa olovke i okrenite donji deo u smeru kazaljke na satu dok gel ne prekrije vrh četkice.

Korak 2: Nanesite gel na potpuno suve zube, od korena zuba ka vrhovima, izbegavajući kontakt sa desnima.

Korak 3: Isperite usta nakon 30 minuta.


foto: promo

Ovu fantastičnu Ola olovku možete poručiti jednim klikom OVDE po sniženoj ceni od 1.860 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

A postoji i Ola Set uz koji imate rešenje za beljenje zuba prirodnim i sigurnim putem kod kuće! Ola Set za izbeljivanje zuba sadrži sve što je potrebno da Vaš osmeh postane beo i dugotrajan, baš kod kuće. Jednostavno nanesite nežni gel za izbeljivanje, postavite Ola usnik i pustite da sigurno plavo LED svetlo ubrza vaše rezultate, bez osetljivosti. Izbeljivanje traje samo 16 minuta. Ola LED Set koristi patentirane, klinički dokazane elemente plave LED svetlosti koji reaguju sa profesionalnim gelom za izbeljivanje zuba i efikasno uklanjaju naslage na površini zuba.


foto: promo

Brz, zabavan i jednostavan za upotrebu, daje Vam slobodu da izbelite zube bilo kada i bilo gde – i podelite svoj osmeh još više! Ovaj set uključuje OLA USB LED svetlo, 2 Olovke za izbeljivanje zuba (2 x 2 ml), vodič za nijanse, iPhone i android adapter, uputstvo za korišćenje. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 4.720 rsd.

Ukoliko želite LED svetlo i 3 olovke, postoji i ta opcija! Set sa 3 olovke naručite OVDE ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 5.460 rsd!


foto: promo

* Svaki proizvod je 100% siguran, klinički je testiran i odobren od Ministarstva zdravlja.