Evo u kakvom malom raju Miodrag Radonjić provodi samoizolaciju

Popularni srpski glumac Miodrag Radonjić iz Beograda je otišao na Vlasinsko jezero, gde boravi poslednjih nekoliko nedelja

foto: Instagram

Miodrag vreme provodi u kući svoje bake, a kako kaže, na imanju ima mnogo obaveza.

Prija mi život u izolaciji. Na selu uvek imaš nekog posla oko kuće, imanja… Na Vlasini se još sneg nije otopio i dalje se kuća zagreva na drva, pa praktično oko vatre imam obavezu celog dana. S druge strane, postoji briga zbog ove situacije, koja tinja u podsvesti i odvaja me od ove prirodne lepote u kojoj se nalazim. Trudim se da treniram i održavam formu. U tome mi olakšavaju dugačke šetnje po brdima i livadama — kaže za Kurir zvezda filma i serije Južni vetar.

Trenutno mi ne nedostaje gradski život, osim porodice i prijatelja, naravno, ali i to može da se promeni u zavisnosti od trajanja vanrednog stanja. Pokušavam da budem u kontaktu sa ljudima koje volim putem telefona i interneta — dodao je Miodrag.


Glumac je presrećan zbog uspeha serije Južni vetar, čija će poslednja epizoda biti emitovana u nedelju, 19. aprila.

foto: Vladimir Šporčić

—  Mislim da ju je većina ljudi razumela na način na koji smo mi želeli. Srećan sam zbog toga. Takođe, velika nam je čast što su određene replike nekako ušle u narod, to je nešto na šta nijedan autor ne može da utiče, već se to “desi” i pronađe put do gledalaca. Uskoro se serija završava i daćemo sve od sebe da bude i nastavka, pre svega zbog publike koja to očekuje i želi — rekao je za pomenuti list Miodrag, koji u “Južnom vetru” tumači jednu od glavnih uloga.

( Izvor: Kurir )