Evo zašto gubimo interes ZA DEVOJKE

Ilustracija,

Zbog čega muškarci naglo izgube interes za ženu prvi put su potpuno iskreno dali ogovor anketirani muškarci.

Kada mi ona priča koliko navodno muškaraca želi da bude sa njom

“Govori mi kako je muškarci obletaju sa svih strana, svi žele da izađu s njom. Ovo me čini nezainteresiranim, tada se ja osećam neadekvatno, jer niko mene ne lovi”

Stalno je pijana

“Ako ima potrebu da bude stalno pod uticajem nečega”.

Život na društvenim mrežama važniji joj je od veze

“Opsednuta je društvenim mrežama. Ne prestaje da snima selfije i ne prestaje da ažurira svoju stranicu i kad je na sastanku. Trenutni ubica mog raspoloženja”.

Kada se ponaša kao da joj nije stalo

“Žene koje se pretvaraju kako im nije stalo oko nekih stvari samo kako bi zvučale kao opasne djevojke. Tipa, kako ona nikada ne uči, a znam da na faksu ima odlične ocene. Hej, na faksu se uči inače padaš”.

Ne zna da sluša

“Ako ona ne može da zapamti većinu stvari koje sam joj govorio, dakle ja to smatram kao nedostatak interesa s njene, a shodno tome i s moje strane”.

Opsednuta horoskopom

“Kada me pita što sam u horoskopu, i tada me skenira osobinama koje su vezane za moj horoskopski znak, pa priča o svojim i drugim znacima i podudaranjem s istim”.

Pušač

“Pušenje, ako je zanimljiva i predivna, ali puši. Odlazim.”

Tipovi fotografija koje objavljuje na društvenim mrežam

“Duck face” fotografije, napućene usne. “Ja sam tako talentovana”. Aha. Kao i sve druge devojke s mobilnim ili aparatom”.

Previše religiozna

“Nažalost čim čujem “Bog i Isus su mi na prvom mestu” – odmah se okrećem. Pokušao sam da budem otvoreniji prema tome, ali jednostavno ne mogu.”

Nije previše inteligentna

“Ne znam je li to neznanje ili nedostatak kulture, ali nedavno sam izašao s devojkom koja je ubrzo u razgovoru rekla kako ne čita. Razgovarali smo i o automobilima i kako ja imam auto koji sam iz fore nazvao “Rosinant“ po imenu konja iz romana “Don Kihot”. Nije imala pojma o čemu pričam. Nakon dalje istrage, izašlo je na videlo da ona doista ne čita niti knjige, niti romane, niti novine, niti časopise, ni vesti – ništa. U trenu sam izgubio interes za nju”.

Nezrela

“Kada stavlja svoje slike na društvene mreže kako je pijana s društvom. Ne smeta mi kada se druži ili popije, ali objavljivanje takvih slika mi je potpuno nezrelo”.

Kada se stalno izvinjava

“Konstantno se izvinjava zbog nečeg daje dojam da je jako nesigurna u sebe”.

Drama queen

“Drama. Drama. Dramatizovanje. I opet malo drame. Zbogom.”

Stalno se žali na nešto ili nekog

“Kad se stalno žali zbog nečeg, uh …”

Neuredna i pijanica

“Kada ne kontroliše alkohol. Moja bivša nije znala da se kontroliše kada počne da pije, ponašala se kao da joj je 8 godina, bacala je hranu po ljudima, povraćala, a onda plakala na mom ramenu do 2 ujutro. Takvo ponašanje me odbije kilometrima. Zato i je moja bivša…”

Ne voli decu

“Saznanje da ne voli djecu. Odmah izgubim interes za nju da duže staze.”

Stalno priča o ishrani

“Pa kad bi postao vegan…”

Bonus video:

(Espreso.rs/Kurir.rs)