Feathered frizura je ultimativni trend u 2021!(FOTO)

Novi stari trend, “feathered” frizura, najavljuje svoj veliki povratak u 2021. godini. Kada su frizure u trendu u pitanju, ovakva paperjasta kosa, vrlo je visoko rangirana. 

Kao osnovni parametar za odabir frizure, mnoge žene uzimaju lakoću održavanja. To zaista ne čudi kada pomislimo na sate i sate ispred ogledala, potrošene na stizovanje kose. Više nije lako ni odlazitiu frizerske salone, u kojima je – usled aktuelne situacije – sve teže zakazati termin. Ako su i vama jednostavnost pri stilizovanju i prirodni efekat imperativi – “feathered” frizura kao stvorena je vas. I eksperti se slažu da će ovaj način stilizovanja vlasi biti jedan od glavnih trendova u 2021.

Kakva je “feathered” frizura?

Suština je zapravo u načinu šišanja. Akcenat je na naglašavanju testure, odnosno slojevitom šišanju vrhova kose kako bi se oni stanjili, te izgledali mekše – upravo poput perja. Odatle joj i ime – paperjasta (feathered) frizura.

“Feathered” frizura deluje lepršavo, kao da je osušena na vazuhu, bez upotrebe fena za kosu. Izgleda prirodno, a u novoj reinterpretaciji i nedovršeno i neujednačeno

Odgovara li “feathered” frizura svim dužinama kose?

Apsolutno, možete je poneti bez obzira na vašu trenutnu dužinu kose. Lepršava kosa izgleda odlično i u paž varijanti, kao i kada je izuzetno duga. Takođe, ne libite se da je upotpunite efektnim aksesoarom, te se tako predstavite u potpuno novom svetlu.

Zavaljujući “feathered” frizuri, redukovaćete odlaske frizeru, a samim tim uštedeti i vreme i novac. Plus: uvek ćete imati trendi frizuru koja zalužiti obilje komplimenata. Sasvim dovoljno, zar ne?!

(Stil.kurir.rs)