Feng šui – kako da se u vašoj kući ostvaruju ŽELJE: 4 proverena trika koja možete da uradite već danas — Moj dom moj hram — Stranica 1 od 2 — Lovesensa.rs

Dom kao 3D plakat za vizualizaciju

Svi smo barem jednom u životu izradili plakat za vizualizaciju (eng. vision bord). Formula je jednostavna: našu vizualnu prezentaciju snova, ciljeva i želja upija naš podsvesni um kako bismo lakše predočili njihovu realizaciju te, na kraju povećali šanse za njihovo ostvarenje.

Ali, jeste li ikad pomislili da ceo naš dom može delovati kao jedan divovski, trodimenzionalni plakat za vizualizaciju? Upravo to tvrdi Marie Diamond, svetski poznata transformaciona govornica, poznata po učestvovanju u hit filmu Tajna i autorka istoimene knjige i feng shui majstor.

Feng šui - Svaka kuća ima UGAO LJUBAVI koji privlači romantičnu sreću: saznajte gde je u vašem domu i kako da ga aktivirateFeng šui – Svaka kuća ima UGAO LJUBAVI koji privlači romantičnu sreću: saznajte gde je u vašem domu i kako da ga aktivirateEvo kako da u svom domu aktivirate feng šui ugao ljubavi – za pronalazak srodne duše i skladne partnerske odnose!

Ako sa papira proširimo koncept plakata za vizualizaciju tako da uključuje i naš dom, odnosno prostorije u kojima boravimo najviše vremena, naša podsvest može biti preplavljenima s još više pozitivnih slika koje nam mogu uvelike pomoći u ostvarenju snova.

Zakon privlačenja

“Kada nešto neprestano gledamo, to se nesvesno infiltrira u naš podsvesni um koji ne poznaje razliku između stvarnosti i onoga što “vidi” pred sobom, a to snažno utiče na naš život“, pojašnjava Diamond naglašavajući da je uticaj okoline karika koja često nedostaje u manifestaciji želja.

“Prema zakonu privlačenja, na naše živote, osim naših misli, osećabja, akcija i sudbine, utiče i okolina, za čak jednu trećinu, preciznije 33 posto”, dodaje feng shui majstor sa više od 40 godina iskustva.

Drugim rečima, stvari u našem domu deluju kao jedan veliki magnet, one mogu privući ne samo dobro nego i loše. Zato bismo trebali pažljivo razmotriti ono što nas okružuje u domu. Da bismo u domu stvorili oazu mira, koju ćemo uskladiti s našim ciljevima i snovima, i koja će nam pomoći u manifestaciji želja, ovo su osnovni saveti Marie Diamond:

Predsoblje

Predstavlja ulaz u naš trodimenzionalni plakat za vizualizaciju. Ako je neuredan – zatrpan kutijama, cipelama i brdašcima jakni, ne nudi lepu dobrodošlicu u vlastiti vision board. Pospremite odeću i obuću od pogleda i držite hodnik urednim jer njegov izgled utiče na deset posto naše sreće svakog dana.

Ukrasite ga porodičnim fotografijama, lepom lampom, saksijom ili svežim cvijećem, kristalima i predmetima koji će vam izmamiti osmeh kada nakon napornog dana dođete kući.