GOCA TRŽAN SNIMA KUĆNI RIJALITI! Emitovaće se od PONEDELJKA do SUBOTE, a na OVU stvar sa Rašom neće PRISTATI!

Foto: Printscreen Instagram

Goca Tržan (46) snima kućni rijaliti za televiziju Željka Joksimovića! Pop zvezda pristala je da kamere televizije K1, koju je Joksimović pokrenuo pre mesec i po, 24 sata dnevno prate nju, njenog muža Rašu Novakovića i ćerku Lenu!

Goca za Informer kaže će se njen rijaliti zvati “Moj savršen brak” i da će se od septembra emitovati svakog dana od ponedeljka do subote. Pevačica će nedeljom voditi specijalnu emisiju, u kojoj će sa svojim gostima analizirati svađe sa mužem, kako se ponašaju u spavaćoj sobi, kako se snašla u kuhinji…

Nisam fabulozna


– Pristala sam da snimam svoj rijaliti, u kome ću se oprobati i kao voditelj. Mnogi misle da živim fabulozan život, ali pokazaću da sam zapravo samo jedna obična i normalna supruga i majka. Snimaćemo u mojoj kući, u teretani i na svim mestima koja posećujem u toku dana – priča Goca i dodaje da neće kopirati svetski slavnu starletu Kim Kardašijan, čija je cela porodica postala slavna zahvaljujući rijalitiju:

– Nećemo biti slični Kardašijanovima! Oni su multimilioneri, ne razmišljaju šta će da kuvaju i kako će da pospreme kuću. A ja nemam poslugu, radim sve kao prosečna domaćica. Ništa mi nije teško i sve umem da radim!

Pevačica tvrdi da u rijalitiju neće biti eksplicitnih scena:

– Neću pristati na to da snimaju se*s sa Rašom, ali će gledaoci moći da vide neke naše svađe iz spavaće sobe. Takođe, neće biti cenzura ni u mojim raspravama sa ćerkom, koja će, doduše, retko da se pojavljuje u rijalitiju. Kad sam u PMS-u, nas dve znamo da se baš pokačimo!

Goca priznaje da će joj tokom pandemije korone, kad nema nastupe, rijaliti popraviti finansijsku situaciju.

– Naravno da će mi projekat finansijski pomoći jer sada zbog korone nemam nastupe. Krpim kraj sa krajem, imam neke posliće sa strane – snimam videe za Jutjub, reklamiram kozmetiku i šminku… Ali neću odustati od muzike, imaću nastupe kad prođe pandemija korone. Biće para i od tezgi, sada samo treba da čuvamo zdravlje – završava priču Tržanka.

Bonus video:

(Espreso.rs)