Haljina koja je očarala špansku kraljicu Leticiju toliko da ju je nosila već TRIPUT

Vizuelno izdužava figuru, čini da struk izgleda još uže, a tako je zabavna je zanimljiva!


Španski kralj Felipe VI i kraljica Leticija posetili su juče u Navari prostorije Asocijacije za cerebralnu paralizu, gde je kraljica još jednom sve ostavila bez daha upečatljivom odevnom kombinacijom.


Nakon što je pre nekoliko dana nosile pruge, a potom i tufnice, Leticija se sada opredelila za zanimljiv ornamentalni print. Pojavila se, naime, u svilenoj haljini modne kuće Sandro, koju smo videli već dvaput: najpre na jednom kongresu u Madridu prošlog decembra, a potom i u jednom manastiru u aprilu ove godine.

Reč je o modelu midi-dužine, koji krase podvrnuti rukavi i plisirani donji deo, kao i vrlo suptilan dekolte, a njegova prednost je to što čini da figura izgleda duže i uže, a činjenica da je haljina sečena ispod grudi i da je nešto komotnija u predelu stomaka ide naruku onima koji bi voleli da sakriju višak u ovom delu tela.

Ovaj interesantan komad posebno je praktičan jer može da se nosi i s vrlo elegantnim cipelama u vidu klasičnih salonki, kao i s nešto ležernijom varijantom. Kraljica je ponovo odabrala udobnu i pouzdanu obuću — bež espadrile, ovog puta podignute pete i s trakama oko članka.

 

( Glossy )