Hari i Megan sa maskama i rukavicama delili hranu po kućama u Los Anđelesu: Niko ih nije prepoznao!

Megan Markl i Princ Hari snimljeni su kamerom za nadzor kako dele hranu ljudima u Kaliforniji. Par je bio ležarno obučen u farmerke i majice, sa maskama i rukavicama, koje su u Los Anđelesu obavezni kada izlazite napolje.

Poznati par je pratio bezbednosni tim u automobilu iza, pazeći da im se prilikom dobrotvornog rada ništa ne desi.

Dok je Hari preko lica nosino plavu maramu, Megan je na licu imala hiruršku masku. I Megan i Hari imali su po jednu zaštitnu rukavicu na desnoj ruci.

Par je dva dana volontirao u pogođenoj oblasti, deleći hranu po kućama, stanovnicima koji su u izolaciji.

Niko do stanara kojima su isporučili hranu nije bio upozoren da im Megan i Hari dolaze u posetu, ali nisu ih ni prepoznali.

Jedino je Den Tirel (53) prepoznao vojvodu i vojvotkinju od Saseksa.

Zazvonio mi je telefon i čuo sam ženski glas: “Ovde Megan iz projekta Hrana anđela. Da li možete da siđete dole po hranu?”

Nisam znao da je to ta Megan, ali kada sam pored nje video riđokosog muškarca shvatio sam o kome je reč. Nisam hteo da im bude neprijatno pa sam se pravio da ih nisam prepoznao,” priznao je ovaj muškarac.

Par se krajem marta preselio iz Kanade u  Los Anđeles. Tada ih je Tramp dočekao rečima kako neće finansirati njihovo obezbeđenje, ali par je izjavio da će sami finansirati svoje obezbeđenje.