Hvala na svim srećnim danima koje smo proveli zajedno! (FOTO)

Za njihovu ljubav zna celi svet. Svetli su primer nesebične, uzajamne i iskrene ljubavi u Holivudu koji nije sinonim za monogamiju. Ipak, Pirs Brosnan uspeo je ostati veliki zavodnik i miljenik žena, dok istovremno osećanja gaji samo za jednu – svoju suprugu Kili Šaj Smit.

Pirs Brosnan: Čovek kojeg je život žestoko namučio!

Koliko je voli, pokazao je i na svoj važan dan. Prilikom proslave svog 67. rođendana, Brosnan je opet svoju suprugu stavio u centar pažnje.

Na svom zvaničnom Instagram profilu, objavio je zajedničku fotografiju sa svojom 11 godina mlađom suprugom dok su razemenili romantičan poljubac, držeći u ruci čašu šampanjca. Bračni par u jeku pandemije pobegao je na Havaje, gde uživaju u podužem odmoru.

Slavljeničko raspoloženje u glumcu poznatom po dugogodišnjoj ulozi agenta 007 izazvalo je najiskrenije emocije pa je poručio: “Hvala na mesecu i suncu i svim srećnim danima koje smo proveli zajedno kroz naš život draga Kili. Proveo sam fantastičan 67. rođendan. Hvala svima koji su mi uputili čestitke”.

Kili i Pirs su sinonim za jedan od najsrećnijih i dugovečnijih brakova u filmskom svetu, a slavni glumac ne krije koliko mu ona znači.

“Ona ima tu snagu u sebi bez koje ne bih mogao da živim. Kada me pogleda, skroz zadrhtim. Kili je stub naše porodice, stub mog života i svakog joj dana ponavljam koliko je volim. Govorim joj koliko je lepa i da sve ovo ne bih mogao da nema nje”, znao je da kaže Brosnan, koji se od supruge ne odvaja ni trenutka.