Imam klinca od 11 meseci i to je dovoljno!

Princ Hari,

Princ Hari, koji se nedavno s porodicom preselio u Los Anđeles, podelio je neke detalje o njihovom vremenu koje zajedno provode u izolaciji. Otvorio se u video pozivu kada je razgovarao s roditeljima i zdravstvenim radnicima u Ujedinjenom Kraljevstvu koji se brinu za ozbiljno bolesnu decu, o kojoj brine dobrotvorna ustanova WellChild.

“Postoji mnoštvo pozitivnih stvari koje se istovremeno događaju, toliko vremena za porodicu, da skoro pa pomisliš: “Osećam li se krivim što imam toliko vremena za porodicu?'”, rekao je Hari.

Hari i Megan kupuju kuću Mela Gibsona: Za luksuznu vilu izdvojili 12 miliona?! (FOTO)

“Morate slaviti te trenutke koje provodite na podu valjajući se u histeriji. Neizbežno, pola sata kasnije, možda dan kasnije, dogodiće se nešto s čim ćete se morati nositi i nećete moći pobeći”, rekao je.

“Snaga koju vi imate je neverovatna i to nikad, nikad ne smete da zaboravite. Naravno da će biti teških dana, iako ne mogu ni da zamislim koliko vam je teško. Imam klinca od 11 meseci i to je dovoljno”, bodrio ih je princ.

U razgovoru koji je potrajao 30 minuta Hari je ispričao da se ne nosi loše s krizom korona virusa.

“Mislim da je ovo sigurno čudno doba – svi se nose s istom stvari na vrlo jedinstven način. Ali što će ovo duže trajati, verujem da će biti teže za svakog od vas”, zaključio je princ i utešio ih da je najbitniji moral.