Inspiracija kako ovog leta da nosite neprolazni modni komad–farmerke! Kombinacije za savršen stajling! (FOTO)

Jedan od odevnih predmeta koji nikada neće izaći iz mode su definitivno – farmerke. Farmerke su kroz vreme i modu evoluirale do neizostavnog komada odeće, koji u svom garderoberu mora da ima svaka žena od stila.

Modeli i krojevi se sezonski menjaju i modifikuju, dijapazon boja u kojima se izađuju farmerice se stalno proširuje, pa one mogu “ponosno” stati rame uz rame sa pantalonama, jer nisu ništa manje nošljive od istih. Naprotiv!

Nezaobilazan su deo street style fazona oblačenja i uparive su sa bukvalno svime – od kežual bele košulje, crne ili bele majičice na bretele, elegantne svilene bluze, pa preko visokih potpetica do stajliš belih patikica i espadrila.

Farmerke su postale i komad, koji ukoliko adekvatno ukomponujete uz ostatak garderobe, možete dobiti i savršen, trendi i seksi poslovni autfit, koji će vas učiniti autentičnom, a vaš poslovni satajling manje “dosadnim” i konvencionalnim.

Farmerke su, jednostavno, savršeni deo svakog stajlinga, sve što vam je potrebno je da imate malo mašte i iskombinujete ih tako da na vama “zasijaju“, uz stajliš majičicu, dobar sako, efektne patike i probran komad nakita.

Ma u kom smeru krenule sa farmericama – naći ćete nešto što je baš po vašoj meri, a mi se nadamo da smo vam dali nekoliko zanimljivih i lepih ideja kako sve možete da nosite ovaj vanvremenski komad garderobe.

(Stil.kurir.rs)