Iskra Brajović izrevoltirana komentarima, jednom rečenicom objasnila SVE

Glumačkim stopama svog oca, barda srpskog glumišta, Vojislava Voje Brajovića, krenula je i njegova ćerka, mlada glumica Iskra Brajović. Pre dve godine Iskra se ostvarila i u ulozi mame, a i pored toga njena karijera ide samo uzlaznom linijom.


foto: Luka Šarac

Mladu glumicu znamo po predstavama Pozorištanceta „Puž“, Pozorištu na Slaviji i Zvezdara teatru, ali i u filmovima „Zona mrtvih“ i „Ma nije on takav“, te serijama „Vojna akademija“, „Urgentni centar“ i drugim ostvarenjima.

Ona je danas u programu uživo govorila o karijeri u vreme korone, a kako sama kaže, u roku od dva dana cela situacija se promenila.


– Ja sam spremala uskakanje u predstavu, učila tekstove, a sada je sve otkazano – rekla je razočarano glumica, a onda se obratila svim hejterima.

– Mi nemamo posao, a školovani smo. Mnogi komentarišu kako treba da idemo i kopamo krompire! Nijedan posao nije sramota, ali znate šta, ja sam završila i fakultet i master i zaslužila sam, kao i mnoge moje kolege da zaradim sebi za najosnovnije stvari – izrevoltirano je rekla glumica direktno u kameru.

O nezavidnom položaju umetnika u našem društvu slabo se govori, a činjenica je i da mnogi imaju malo razumevanja za njihovu situaciju, te je reakcija mlade glumice koja podiže porodicu potpuno opravdana.

( KURIR )