Isplivale fotke Dženifer Garner i Bredlija Kupera koje kažu ― ipak nisu samo prijatelji

Lepa glumica je raskinula sa partnerom i sada je viđaju sa glavnim holivudskim zavodnikom


Kada se Dženifer Garner razvela od Bena Afleka, posvetila se isključivo deci. Međutim, nakon nekog vremena uplovila je u vezu sa biznismenom Džonom Milerom, koja je trajala skoro dve godine i, kako pišu strani mediji, došao joj je kraj, a ovaj par je raskinuo.

Iako još uvek nisu poznati svi detalji raskida, ono što je odmah zapalo svima za oko jeste da je nekoliko dana nakon što je obelodanjena vest o tome, Dženifer viđena sa Bredlijem Kuperom u Malibuu na plaži!

 

Podsetimo, nakon što su raskinuli Bredli Kuper i Irina Šajk, najpre se pisalo da je krivac Lejdi Gaga, ali onda se pročula informacija da je, ipak, Dženifer Garner ta kojoj je zavodnik poklonio svoje srce, a oni su i uslikani zajedno u tom periodu.

Ipak, njih dvoje su tada prokomentarisali da su samo prijatelji, te je čitava priča brzo zaboravljena, ali sada su se strasti ponovo uzburkale.

Podsetimo, Kuper i Garner su glumili zaljubljeni par u seriji Alijas, a fotografije njihovog najnovijeg susreta na plaži, gde im je čak društvo pravila malena Kuperova naslednica Lea, odmah su obišle svet.

Dženifer se brižno igrala sa Leom, dok se Bredli sunčao. Inače, Dženiferin bivši muž Ben Aflek već neko vreme je u srećnoj vezi sa glumicom Anom de Armas.

( Glossy )