ISTA HALJINA, DVE SASVIM RAZLIČITE FIGURE! Bijonse i Hejli Biber u istoj haljini protresle društvene mreže (ANKETA)

Za koju od njih dve je ovo bolji izbor?


Manekenka Hejli Biber (24) jedna je od najpopularnijih u svetu modelinga danas, pa ne čudi što je R'n'B diva Bijonse (39) odabrala baš nju za promociju svoje nove kolekcije odeće.

Čuvena pevačica u poslednje vreme vredno radi na svojoj liniji Ivy Park, a najnovija kolekcija nastala je u kolaboraciji s jednim poznatim proizvođačem sporske opreme.

Naravno, pored toga što je birala samo najbolje za reklamnu kampanju svog brenda, Bijonse je i sama obukla neke od modela, pa su se pojavile fotografije na kojima pevačica i manekenka nose identičnu haljinu!

U pitanju je sportska mini-haljina s V-izrezom koji se kopča rajsferšlusom i u nežnoj je svetloplavoj boji, a i Hejli i Bijonse poneli su je s belim patikama. I dok ovaj model izvanredno stoji obema čuvenim lepoticama, interesantno je to što Hejli ima tipičnu manekensku građu idealnu za pistu, dok je Bijonse poznata po oblinama. Dakle, bitno je ko i kako nosi i svi možemo da nosimo sve — ako smo dovoljno samouvereni, zar ne?

Hailey Bieber vs Beyonce! The model, 24, and the singer, 39, wear the SAME blue dress https://t.co/owm6pPESpu #londonshowbiz #Londonnews pic.twitter.com/g1ZZ2NIM5M

— Scott’s Electrician & Builders Service Bromley. (@london_bromley) February 19, 2021

( Glossy )