Iva je ipak odustala od karijere i danas ima petoro DECE!

Posvetila se porodici i otišla iz Srbije.


foto: Youtube Printscreen

Nekadašnja pevačica Iva Vrcić napravila je pravu pometnju te 2005. godine kada je objavila hit “Skloni je od moga stola”, koji se i danas peva.

Ivin album prvenac doživeo je veliki uspeh, pesme su se brzo zavrtele na domaćim radio i TV stanicama, a muzički znalci predviđali su joj blistavu karijeru.

Iva se danas preziva Delafoli, udata je, majka čak petoro dece i ne živi u Srbiji.

U svet muzike ušla je iz ljubavi, ali i po savetu svojih najbližih, koji su prepoznali ogroman talenat i potencijal kod nje.

“Krenula sam bukvalno iz zabave.Odmalena sam volela da pevam i prvenstveno na zabavama pevala mojoj porodici. Kako sam odrastala mi roditelji i familija koi su imali puno poznanika i prijatelja iz tog sveta predložili su da snimim album i pomogli mi u tome. Sve je išlo nekako brzo.Čak i prebrzo za moj ukus. Počela su pojavljivanja na televizijama, gostovanja u emisijama, nastupi, ali tada sam otkrila da sam ja ipak samo devojčica koja voli da peva, ali nisam neko ko voli da bude u medijima. Nisam mogla da se naviknem na kamere, snimanja, šminkernice i sve ono što osim pevanja taj posao nosi, jer po prirodi volim miran i povučen život” – počela je Iva svoju ispovest.

“Sa nepunih 19 godina upoznala sam sadašnjeg supruga koji je tada imao 28 godina i u momentu kada smo se upoznali bio je na odmoru u Srbiji, inače je iz Francuske. Jako smo se zaljubili i on se nakon 6 meseci preselio u Srbiju “.


foto: Youtube Printscreen

“Živeli smo zajedno još godinu dana i ja sam ostala trudna sa našom prvom ćerkom.To je bio momenat kada sam presekla i shvatila da posao kakav imam i porodica kakvu želim ne mogu ići zajedno jer sam puno bila odsutna zbog posla. Bukvalno sam u jednom danu rešila da više neću gostovati i da ću se posvetiti deci. Preselili smo se u Pariz i prijao mi je taj mir koji imam. U međuvremenu dobila sam jos četvoro dece.Dakle, petoro ukupno. Tri ćerke i dva sina” – objašnjava Iva.

Nekada popularna pevačica kaže da živi mirnim životom.

“Otkako sam se udala, nisam se bavila profesionalno nijednim poslom, iako imam puno hobija, a o finansijama brine suprug. Nedostaje mi pevanje i muzika, ali javni život ni najmanje. Estradu dosta pratim i kolege pevače, ali nisam baš oduševljena onim što vidim… Nikoga ne osuđujem jer u moru estradnih likova teško je doći do izražaja, a ne praviti skandale, ali nikad nisam poželela da budem deo toga. Ja baš volim mir. Volim da izađem da šetam u duksu i helankama, bez šminke, sa punđom na glavi i da me niko ne poznaje “– priča Iva, i dodaje:

“I dan danas umem da pogledam svoje spotove i čujem pesme. Moja deca stalno to gledaju i naravno, deca kao deca, volela bi da je mama poznata i da se ponovo vratim tom poslu, ali ja i ovako vodim jedan divan život u kome nikada nije dosadno. Pored petoro dece je nemoguće da vam bude dosadno (smeh). Puno putujemo, bavimo se raznim sportovima i uživamo u našem malom, privatnom svetu bez stresa i kamera.”

( Kuir.rs, Pink.rs )