Iz ženskog ugla: Šta bi muškarci trebalo da rade na prvom izlasku da ih osvoje?

Trema i uzbuđenje zbog prvog izlaska s osobom koja vam se sviđa su normalni. Ipak, ako im dopustite da ovladaju vašim ponašanjem, taj prvi sastanak vrlo lako bi mogao da preraste u pravu katastrofu i postane vaš posljednji susret.

Iako muškarci često naglašavaju da su žene previše komplikovane te nikad ne znaju šta tačno žele, pripadnice nježnijeg pola tvrde da to uopšte nije tako, te da je problem u tome što muškarci ne obraćaju pažnju na ono što im one govore. Zato su korisnice Reddita, umjesto da se bave ovom raspravom bez kraja, ponudile nekoliko savjeta šta bi muškarci trebalo da naprave na prvom sastanku kako bi ih zadivili.
Men’s Health izdvojio je neke od njih…

“Sjetio se sitnica o kojima sam govorila, čak i onih na koje sam sama zaboravila. Takođe, pisao mi je odmah nakon izlaska. Rekao je da zna da sam tek izašla iz jedne veze i da mi je potrebno vrijeme za sebe, da ne želi raditi ništa što je izvan moje zone komfora, ali da bi me volio vidjeti opet”, ispričala je jedna žena svoje iskustvo.
Ako nju pitate, dobitna je kombinacija upravo to što je pokazao da je sluša, kao i da poštuje njene osjećaje.

“Ne igrajte igrice. Ako vam se izlazak svidio, odmah poslije upitajte za idući. Volim kada me muškarci pitaju jesam li sigurno stigla kući i je li sve u redu”, dodala je jedna od korisnica Reddita te zaključila kako to pokazuje da osoba s kojom ste bili na sastanku i dalje misli na vas.
Druge žene su se saglasile kako su “toplo-hladne” igrice apsolutno nepotrebne i da je puno bolje odmah pokazati da ste uživali na sastanku te da se radujete idućem. Naravno, ako je stvarno tako.

Iako većina vjeruje da žene padaju isključivo na muškarce pune samopouzdanja, one su priznale da im je ustvari simpatično primijetiti malu dozu treme. U svakom slučaju, zajednički zaključak ovih žena bio je da žele da osjete kako partner brine o njihovim osjećajima i stavovima te da se trudi zapamtiti njima bitne stvari.
Ne zvuči tako komplikovano, zar ne?
(Nezavisne novine)