Izazovne cipele su njen zaštitni znak! (FOTO)

Melanija Tramp,

Za tu svečanu priliku, prva dama Amerike,Melanija Tramp obukla je midi haljinu u crnoj boji ispod kaputa na dvoredno kopčanje u sivoj boji, takođe midi dužine.

Spojila je boju haljine sa klasičnim cipelama na štiklu, s potpisom Španskog dizajnera koji se proslavio u seriji Seks i grad, Manolo Blanik. Ove cipele su inače posvećene fransuskoj ikoni stila Brižit Bardo i krasi ih nešto kraća štikla. Ovaj model je inače bio omilje poznatoj glumici, a cena ovih cipela dostiže vrtoglavih 665 dolara.

Melanija i Donald Tramp su se na ovom događaju pridržavala svih saveta Zdravstvene organizacije, s obzirom da je korona virus zavladao Sjedinjenim Američkim državama, pa su tako prva dama i predsednik Amerike držali socijalnu distancu po propisima.

Dobar izgled pre svega: Melanija Tramp i kućne poslove obavlja tip top sređena! (FOTO)

Ranije istog dana, Melanija je proslavila drugu godišnjicu svoje inicijative pod nazivom “Be best” gde se pridružila virtuelnom konferencijskom pozivu gde je pričala sa školarcima.

Melanija Tramp u safari stilu: Ovaj model haljine stoji svakoj ženi kao saliven! (FOTO)

Za ovu priliku, prva dama je obukla jarko crvenu košulju koju je sparila sa teget suknjom midi dužine. Cipele su bile iste boje kao i košulja i to njenog omiljenog dizajnera, Kristijana Labutena, a njihova cena iznosi 695 dolara.

Napitak u koji se kune Melanija Tramp: Smanjuje apetit, želju za slatkišima i ubrzava mršavljenje! (RECEPT)

(Stil.Kurir.rs)