JEDAN JE RAZLOG ZAŠTO ŽENE NE MOGU DA NAĐU MUŽA: O rečima poznatog ruskog psihologa bruji svet!

Poznati ruski psiholog Mihail Labkovsi otkrio šta je najveći problem zbog koje žene ne mogu da nađu muža!


Izvor: Youtube/Screenshot/Michail Labkovskiy

Znate onaj osećaj kada vam se neko dopadne, zaljubite se, vodite računa o svom ponašanju i “merite” svaku reč jer brinete kako će to partner da shvati? Upravo u tome se krije veliki problem i razlog zbog kojeg mnoge žene, prema rečima ruskog psihologa Mihaila Labkovskog, ne mogu da nađu muža.

“Želim da kažem nešto o najvećoj ženskoj iluziji. Naime, iz nekog razloga, žene – ne sve, ali većina njih – su sigurne: da biste izgradile odnos sa muškarcem, neophodno je da nešto preduzmete. Da ga zavodite, igrate se sa njim, pravite zamke, otmete ga od druge žene, lažete pred njim i skrivate ciljeve kako bi on ‘pao' na vaš šarm. U stvari, sve je mnogo jednostavnije. Morate biti svoji. Ne lažite“, poručuje psiholog.

On je, takođe, poručio damama da ukoliko traže porodičnog čoveka sa kojim žele da zasnuju porodicu, važno je da imaju ista interesovanja kao on.

“Nemojte da se prilagođavate njemu. Jednostavno morate da nađete nekog ko isto misli kao i vi. A kako to da uradite? Samo recite ono što mislite, bez razmišljanja da li će on da vas razume i da li će nešto da vam zameri. Ne ulazite u njegovu glavu, ne pokušavajte da razmišljate o tome kako vas on vidi, da li vas razume. Samo budite prirodni”, savetuje.

Labkovski dodaje da je glavni problem što mnoge žene ne mogu da prihvate sebe kakve jesu.

“Iza čitavog problema stoji samo jedna vaša slaba misao: ‘Nisam dovoljno dobra da bi me zavoleo dobar čovek. Ako na kraju shvati ko sam – napustiće me'”.

Na kraju krajeva, treba i ovo uzeti u obzir – ne možete celog života da se pretvarate da ste nešto što niste. Zato je mnogo bolje da od početka budete prirodne, da bez bojazni iznosite svoje želje i stavove jer jedino ćete tako naći nekoga sa kim ćete istinski uživati – i to svakako ne važi samo za žene, već za pripadnike oba pola. 

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.