Jedna je od NAJPOŽELJNIJIH dama, a evo zbog čega se odrekla HOLIVUDA!

Malo ko zna kako Megan živi van kamera!

Megan Foks je svojevremeno važila za jednu od najlepših i najperpsektivnijih glumica, ali je u jednom trenutku odlučila da okrene leđa Holivudu. Jedan od glavnih razloga zbog kog se odrekla slave je njena želja da u potpunosti bude posvećena porodici i majčinstvu.

U profesionalnom životu veoma je posvećena humanitarnom radu, prisutna je u jednoj emisiji na televiziji, bavi se dizajnom, a tek s vremena na vreme prihvati neku manju glumačku ulogu.

Megan je danas u braku sa 12 godina starijim kolegom Brajanom Ostinom Grinom, a zajedno su još od 2004. godine. Foksova je jednom prilikom priznala da je pre njega imala samo dva dečka, jer je odgajana u strogoj i religioznoj porodici.

Njihova veza je vrlo turbulentna, a do tačke ključanja došlo je 2015. godine kada je par objavio da se razvodi zbog nepomirljviih razlika. Međutim, umesto razvoda usledilo je pomirenje, pa i rođenje njihovog trećeg sina. Stiče se utisak da odolevaju bračnim preprekama, ali takođe kriju detalje iz svog porodičnog života. Bez obzira na njihovu tišinu i veo misterije, čini se da je zasad sve u najboljem redu. Često se mogu videti zajedno u brojnim romantičnim izlascima u javnosti.

Nastavak na sledećoj strani…